Nababul de la Curtea Constituțională

2
254

Fostul avocat vasluian Marian Enache, acum judecător CCR, bate orice record în materie de venituri.

Potrivit ziare.com, Enache încasează salariul de judecător, dar și alte patru pensii sau indemnizații: pensie de stat, pensie de avocat, indemnizație de fost parlamentar și indemnizație de revoluționar.

În total, veniturile sale au fost, în 2018: 812.982 lei, adică 15.055 euro/lună.

Marian Enache este judecător la Curtea Constituțională începând cu anul 2016, fiind numit aici la propunerea și cu sprijinul parlamentarilor PSD-UNPR-ALDE.

În septembrie 2017, Marian Enache s-a fotografiat alături de baronul PSD de Prahova, Mircea Cosma, la acea vreme condamnat în primă instanță la opt 8 ani de închisoare pentru fapte de corupție, mai scriu cei de la Ziare.com. Cazul lui Mircea Cosma este și acum la Înalta Curte de Casație și Justiție, procesul fiind afectat atât de decizia CCR privind completurile de 5 judecători, cât și de cea privind completurile nespecializate pe cauze de corupție.

Veniturile lui Marian Enache:

Salariu – 297.000 lei (Curtea Constituțională)

Pensie avocat – 23.412 lei (Casă de Asigurări a Avocaților București)

Pensie – 321.476 lei (Casă de Pensii a Municipiului București)

Indemnizație specială/pensie fost parlamentar – 91.476 lei

Indemnizație revoluționar – 11.904 lei.

Print Friendly, PDF & Email

2 COMENTARII

  1. What s especially concerning is that these over-the-counter products rarely identify their active ingredients, meaning they can be particularly dangerous if you have heart disease, an irregular heartbeat, or if you use medications such as nitrates to treat angina or heart failure cialis cost The female Sword Immortal did not speak, but turned around and flew towards the sky

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.