Supărare mare la Șuletea, toată lumea udă grădinile din sistemul public de alimentare cu apă!

0
58

În satul Șuletea, de zile întregi, este o problemă foarte mare cu alimentarea cu apă. Cu câteva zile în urmă, primarul Ciprian Tamaș făcea un anunț:

Având în vedere situația grea pe care o întâmpinăm cu distribuirea apei în satul Șuletea, am făcut un program de distribuire a apei începănd cu data de 16 mai, pe care îl voi atașa mai jos:

– Astfel, locuitorii din partea de sud a localității, până la Primăria Veche, cei din Drăgan și din Zăvoi, vor avea apă în intervalul orar 08.00-17.00!

– Ceilalți locuitori care locuiesc de la Primăria Veche spre ieșirea din localitate, înspre Banca și cei din Cotună, vor avea apă în intervalul orar 19.00-08.00!

Această situație nonconfortabilă este creată doar din excesul unor persoane rău intemționate care lasă robinetele deschise în grădini!!!”, scria primarul.

Din păcate, situația s-a agravat.

Ieri dimineață, primarul Tamaș a avertizat din nou locuitorii care folosesc apă din sistemul public, pentru grădini.

“Viceprimarul comunei a fost prin Șuletea și a surprins foarte mulți cetățeni udându-și grădina! Fac apel la toți consătenii responsabili să ude grădinile folosind ALTE SURSE DE APĂ! Încă mai există fântâni! Sorin Dumbravă a găsit în curțile oamenilor căzi, butoaie și alte vase mari pline cu apă! Dacă vă întrebați de ce nu este apă… din aceste motive, nu este! Sistemul nostru funcționează non-stop, dar degeaba! Nu putem asigura necesarul de apă, atât cât se consumă! Din aceste motive vine și apă murdară la început, pentru că, conductele rămân uscate și aduc tot nisipul colmatat din interiorul acestora!!

De luni vom fi pe traseu, noi avem deja o listă cu cei care consumă apă în exces!

Am rugămintea să ne înțelegeți și să vă implicați fiecare în această situație neplăcută!”, a scris primarul Tamaș, pe Facebook.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.