ȘTIRILE AMIEZII: Profesorii vasluieni, așteptați la cursuri online

0
38

Profesorii vasluieni care doresc să afle ce se va petrece mai departe în domeniul lor de activitate, pe fondul pandemiei de coronavirus, sunt așteptați să se înscrie la a II-a ediție a Conferințelor “Școala pe net”, care se va va desfășura joi, 21 mai, în sistem online.

În această ediție, anunță Ministerul Educației Naționale, vor fi dezbătute chestiuni privind competențele digitale ale profesorilor și modul în care aceștia sunt pregătiți nu doar tehnic, cât mai ales pedagogic pentru provocările învățării online.

De asemenea, vor fi inventariate exemple de bune practici aplicate în școli în perioada suspendării cursurilor, iar experți internaționali invitați vor vorbi despre modul în care alte țări din Uniunea Europeană ???????? au derulat cursurile online pe durata crizei.

Conferințele #școalapeNet implică derularea unor sesiuni online în cadrul cărora experți în educație, formatori, directori de școală și experți internaționali vor purta un dialog despre cele două luni de educație online și vor contura soluții pentru perioada viitoare.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.