Dumitru Buzatu a apărut fără mască de protecție, la ședința CJ Vaslui

0
161

Președintele CJ Vaslui a refuzat să poarte mască de protecție în timpul ședinței ordinare a Consiliui Județean, așa cum a făcut și la celelalte ședințe, de la izbucnirea pandemiei.

Consilierii liberali l-au atenționat pe Buzatu că încalcă legea, mai ales că și unii consilieri județeni PSD au făcut la fel.

“Vă rog să credeți că sunteți în siguranță aici. N-am auzit să existe printre noi vreun caz de infectare cu ceva, nu discut despre ceea ce toată lumea discută în momentul acesta. Este foarte bine că v-ați conformat acestui ordin, dar asta nu înseamnă că toate conduitele trebuie să le fixați dumneavoastră. Nu-mi prescrieți dumneavoastră conduitele mie și nimeni din această sală! Sunteți liber să procedați cum vreți! Vreți să ne luăm la bătaie, ce vreți să facem?”, a spus Buzatu, iritat de discuția cu consilierii PNL.

La ședința din aprilie a mai fost un scandal similar. Și atunci, Buzatu a apărut fără mască. La un moment dat, atunci, președintele CJ Vaslui a tușit. “Domnule președinte, observ că nu aveți mască, poate că ar fi bine să o purtați, asa cum facem și noi”, a spus Simona Polak, consilier PNL. “Nu vreau să port o mască. Arătați-mi legea care spune că trebuie să port mască, dar nu aveți asa ceva. Unde scrie că trebuie să port mască?”, a replicat Buzatu. “Păi, întrebați-l pe domnul prefect, este un ordin al dumnealui”, a spus Polak. “Hai, lăsați discutia asta așa cum este acum. Este distanțare socială, nu am nicio problemă”, a replicat seful CJ Vaslui, pe 13 aprilie.

La finalul ședinței de ieri, Buzatu a anunțat că nu va purta mască nici la viitoarea ședință.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.