ULTIMA ORĂ: Criminalul cuțitar de la Negrești, reținut pentru 24 de ore!

0
40

Criminalul din Negrești, care a speriat întreaga comunitate, după ce și-a ucis soția cu mai multe lovituri de cuțit, a fost reținut în această după-amiază și va ajunge în arestul IPJ. Cel mai probabil, mâine acesta va ajunge în fața judecătorilor cu propunerede arestare preventivă.

Reamintim că o femeie de 46 de ani, din Negrești, a fost ucisă de soț, cu mai multe lovituri de cuțit, după un scandal pornit de la consumul excesiv de alcool.

Surse din Poliție spun că soții s-au bătut între ei și, în urma altercației, bărbatul a pus mâna pe cuțit și și-a măcelărit soția.

Criminalul a plecat apoi spre Poliție spunând că cineva l-a atacat, mai ales că prezenta o plagă tăiată la nivelul umărului.

“Poliția orașului Negrești a fost sesizată prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că o femeie de 46 de ani a fost găsită decedată la domiciliu. Întrucât în cauză sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea infracțiunii de omor, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, cercetările fiind preluate de către procurorul de caz”, a anunțat, inițial, Biroul de presă al IPJ Vaslui.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.