ȘTIRILE AMIEZII Poftiți la Bârlad, la expoziția Personaje din lumea poveștilor – ediția a II-a!

0
46

“Copilăria este o lume de miracole și de uimire a creației scăldate în lumină, ieșind din întuneric, nespus de nouă și proaspătă și uluitoare. Copilăria se termină atunci când lucrurile încetează să ne mai mire.” (Eugene Ionesco)

Consiliul Județean Vaslui și Muzeul „Vasile Pârvan”, Bârlad urează tuturor copiilor “La mulți ani și o copilărie fericită!” și îi invită la o expoziție aparte.

“De 1 Iunie îi sărbătorim pe copii, dar și pe toți acei care, ajunși la vârsta maturității, păstrează încă în sufletele lor o fărâmă din copilărie.

Expoziția Personaje din lumea poveștilor, aflată la cea de-a doua ediție, vă așteaptă pe tărâmul poveștilor, în acest univers unde totul este posibil și se termină cu bine, și vă prezintă rodul creației copiilor care au participat pe tot parcursul anului 2019 la atelierele de lucru cu tematica preluată de titlul expoziției.

Acest gen de activitate se desfășoară de la începutul anului 2018, în parteneriat cu școala gimnazială „Iacov Antonovici” din Bârlad, sub îndrumarea profesorului și artistului plastic Valentin Stoian, iar rezultatul atelierelor de lucru este prezentat publicului prin organizarea de expoziții atât la sediul muzeului, cât și la sediul școlii”, spune conducerea muzeului bârlădean.

Prin intermediul acestei expoziții, autorii celor 35 de lucrări vor face cunoștință copiilor cu personajele din poveștile „Aladin și lampa fermecată”, „Prințesa și bobul de mazăre” și „Heidi, fetița munților”, povești vizionate în cadrul atelierelor.

“Vibrația culorilor împletită cu sensibilitatea și puritatea sufletului de copil vor picura în sufletele dumneavoastră, ale privitorilor, iubire, energie și lumină”, mai transmite conducerea de la “Vasile Pârvan”.

Expoziția va putea fi vizionată în mediul online, pe următoarele site-uri:

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.