CUM TE TRANSFORMĂ RATINGUL: Vulpița și Viorel, „vedetele” Vasluiului!

0
48

De la două personaje „no name” de prin comuna Blăgești, județul Vaslui, au ajuns acum să țină prima pagină a ziarelor și a televiziunilor de știri. Ziarele mustesc de informații despre ei, televiziunile se bat în cifre de audiență pe seama lor, iar telespectatorii s-au împărțit deja în două tabere.

Despre cine vorbim? Despre cuplul Vulpița și Viorel, cei care apar cu obstinație la „Acces Direct”, seară de seară, spre disperarea a milioane de români, dar și pentru amuzamentul altor milioane.

Cine este Vulpița de la Vaslui? Se numește Veronica Stegaru. Vulpița este protagonista unor momente fabuloase, care au devenit virale. Veronica este căsătorită cu Viorel și au împreună o fetiță. Cei doi sunt din Vaslui și s-au făcut cunoscuți în rândul publicului cu scenele de infidelitate făcute de soția-Vulpiță.

Dar, de fapt, cine este această Vulpiță și cum a devenit ea virală, încât mai că tremură trendingul numai când își face apariția Veronica, pentru că acesta este numele real al vasluiencei?

La începutul apariției lor pe micile ecrane, în decembrie 2019, multă lume a crezut că povestea celor doi soți Stegaru este cusută cu ață albă. Vulpița, pe numele ei Veronica Stegaru venise la Acces Direct să reclame faptul că mai mulți indivizi o violaseră, dar de fapt lucrurile nu au stat chiar așa. După emisiuni întregi în care Vulpița și Viorel au trecut prin stări emoționale intense, cei doi au ajuns să fie cunoscuți de o țară întreagă. Însă primele apariții ale ei la televizor au fost memorabile.

Dacă la început erau îmbrăcați nu tocmai potrivit pentru apariții la TV, ceea ce nu e un lucru de luat în râs, pentru că acelea erau posibilitățile lor financiare, acum au ajuns să poarte haine decente. Ba mai mult, Vulpița s-a îndreptat chiar spre un soi de excentricitate, făcându-și câteva tatuaje nepermanente și punându-și peruci.

Acuma, povestea pare să fi ajuns la final. Se pare că lucrurile s-au schimbat în direcția pe care și-a dorit-o mereu Veronica, odată cu decizia soțului acesteia, Viorel Stegaru, de a părăsi definitiv platoul emisiunii ”Acces Direct” și de a se întoarce acasă, la Blăgești. Acesta, conform celor declarate pe rețelele de socializare, și-a făcut bagajele, plecând din Capitală spre Blăgești, la casa părinților săi.

Dar, oare, acesta să fie finalul acestei povești cu cei doi tineri din Blăgești?

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.