La 64 de ani, un vasluian și-a snopit în bătaie familia!

0
42

AGRESOR… Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au reținut un bărbat în vârstă de 64 de ani, din municipiul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare, violare de domiciliu și distrugere.

În data de 30 mai a.c., oamenii legii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din municipiul Vaslui, a provocat scandal la locuința fiului său, și-a agresat nora și soția și a spart geamul de la ușa de acces în locuință.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că persoana bănuită locuiește în același imobil cu nora sa, o femeie în vârstă de 29 de ani, imobilul constând în două locuințe cu intrări separate.

Într-o parte a imobilului locuiește bărbatul în vârstă de 64 de ani cu soția sa, iar în cealaltă parte locuiește nora împreună cu unul dintre fii persoanei bănuite.

În cursul serii de 30 mai a.c., în jurul orei 21:00, pe fondul unor neînțelegeri și a consumului de alcool, persoana bănuită a spart geamul de la ușa de acces în locuința nurorii sale, a pătruns în interiorul acesteia și i-a aplicat femeii mai multe lovituri cu un corp contodent.

În apărarea acesteia a sărit soția persoanei bănuite, care la rândul său a fost agresată fizic, bărbatul proferând amenințări la adresa ambelor femei”,

anunță IPJ Vaslui.

Citește și: Bătaie cu pari la Băcești un combatant a ajuns la spital

Din concluziile provizorii ale examinării medico-legale ale femeii în vârstă de 29 de ani rezultă că aceasta prezintă leziuni ce necesită 35-40 zile pentru vindecare.

În urma probatoriului administrat, pe 3 iunie, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore. Ieri, bătăușul a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.