Sâmbătă și duminică, sediul APIA Vaslui este deschis pentru fermieri

0
111

MĂSURĂ IN EXTREMIS… Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, Centrul Județean Vaslui, a anunțat că, potrivit prevederior Ordinului Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale nr.89/3 aprili 2020, cererile unice de sprijin se depun, în continuare, de către fermieri prin utilizarea mijloacelor electronice de comunicații.

Până la această dată, la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, Centrul Județean Vaslui s-au închis un număr de 17.327 dosare, reprezentând 88,73% din totalul de 19.527 fermieri care au solicitat subvenții în Campania 2019. Suprafața pentru care s-au solicitat subvenții este de 218.119 hectare, față de 245.806 hectare, suprafață depusă în campania precedentă.

„Reamintim că termenul limită de depunere a cererilor de sprijin este 15 iunie 2020.

Pentru a veni în sprijinul fermierilor , personalul APIA Centrul Județean Vaslui implicat în această campanie va desfășura program normal de lucru și în perioadele 6 – 8 iunie 2020, precum și 13 – 14 iunie 2020.

Rugăm fermierii, ale căror dosare nu au fost finalizate, să contacteze Primăriile de care aparțin pentru eliberarea adeverințelor de la Registrul Agricol și transmiterea acestora on-line către APIA.

Tot pe această cale, solicităm tuturor fermierilor să răspundă la telefon atunci când sunt contactați de către consilierii APIA”,

a anunțat directorul APIA Vaslui, Răzvan Arteni.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.