SEX LA POLIȚIA RUTIERĂ HUȘI: „Domnul ofițer doarme. Celălalt e la f…t!”

0
334

JENANT… Este mare scandal la Poliția Rutieră din Huși, după ce polițistul aflat la volanul unei autospeciale aflată în misiune a fugit cu o femeie, iar colegul său, un polițist de frontieră, a rămas să doarmă în mașină.

Totul s-a petrecut în toiul nopții, pe un câmp în apropierea municipiului Huși. Mai mulți tineri care erau în zona respectivă au observat autospeciala Poliției Rutiere cum deviază de la traseul obișnuit și merge pe câmp, spre satul Duda Epureni.

La scurt timp, în zonă apare un autoturism condus de o femeie. Agentul aflat la volanul autospecialei Poliției coboară repede de la volan și urcă în mașina femeii. Autoturismul pleacă în trombă, mai ales că iubăreții au observat că sunt filmați.

„Filmează-i numărul, filmează-i numărul”, strigă unul dintre băieți, în timp ce mașina cu iubăreți dispare în noapte. „Pac! Pac! Pac! Și mașina de poliție!”, strigă același tânăr. La un moment dat, tinerii, într-un exces de zel doresc să blocheze strada, pentru ca mașina cu iubăreți să nu fugă. Un altul strigă: „Băi, gabore, vino-napoi, băi”. Tinerii se uită în mașina Poliției Rutiere, unde un polițist doarme tun. „Băi, filmați mașina poliției, e părăsită, băi!”.

Cel care filmează merge prin întuneric spre autospeciala de poliție. „Mașina Poliției de la Huși! Dl. Ofițer doarme, dl. Lucan e la f…t! Scoală, bre!”, îi strigă cameramanul de ocazie.

Este momentul în care polițistul de frontieră se trezește. Tinerii se îndeamnă unul pe celălalt să sune la Poliție, pentru a anunța cum polițistul de la Rutieră și-a abandonat mașina de serviciu.

Polițistul iubăreț este agent în cadrul Biroului Rutier Huși. În noaptea respectivă, acesta efectua misiune specifică alături de un polițist de frontieră.

Atât Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui, cât și cel al Poliției de Frontieră au declașat o anchetă în acest caz, anunțând că ”la finalul cercetărilor, vor fi dispuse măsurile legale”.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.