Urmașii lui Jackie Chan din Popești au ajuns la răcoare! Și la Epureni a fost jale!

0
315

FOARTE VIOLENȚI… Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Huși au reținut cinci bărbați din Popești, comuna Miclești, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în ziua de 21 iunie a.c., ora 17:30, în zona unui spațiu comercial aflat în satul Gugești, comuna Boțești, județul Vaslui, cinci persoane cu vârste între 16 și 28 de ani, deplasate cu o căruță de pe raza localității de domiciliu, au provocat un scandal. Aceștia au adresat cuvinte jignitoare și au provocat persoanele aflate pe terasa unui local de alimentație publică, ulterior procedând la agresarea unui număr de 4 persoane (o femeie și trei bărbați) și distrugerea mai multor bunuri.

Ca urmare a agresiunii, unele dintre victime au suferit vătămări corporale care vor necesita 28-30 zile, 2-3 zile, respectiv 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au reținut bărbații bănuiți de comiterea infracțiunilor pentru o perioadă de 24 ore, iar în cursul zilei de ieri, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Scandal cât casa și la Horga-Epureni

Trei bărbați din Horga, comuna Epureni, județul Vaslui, au fost reținuți de polițiști, fiind bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, amenințare și distrugere.

În ziua de 26 iunie a.c., Poliția Orașului Murgeni a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că mai multe persoane tulbură ordinea și liniștea publică în zona unui spațiu comercial aflat pe raza satului Bârlălești, comuna Epureni, județul Vaslui. În zonă au intervenit mai multe echipaje de poliție care au restabilit ordinea și liniștea publică, identificând totodată 5 persoane care au fost implicate în scandal și care au fost conduse la sediul poliției pentru dispunerea măsurilor legale.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, vineri, 26 iunie a.c., ora 20:00, în zona unui local de alimentație publică din satul Bârlălești, 3 bărbați cu vârste între 16 și 29 de ani, din Horga, comuna Epureni, au provocat un scandal. Aceștia, pe fondul unui conflict spontan, au agresat un bărbat de 27 de ani, ulterior procedând la proferarea de amenințări față de mai multe persoane și distrugerea mai multor bunuri.

Astăzi, în baza probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pe cei 3 bărbați pentru o perioadă de 24 ore. Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru a fi dispuse măsuri preventive.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.