S-au bătut pe pachetele de mâncare, la ieșirea din Episcopia Hușilor!

0
37

PREFĂCUȚI… Sărmanii enoriași din Huși sau din comunele învecinate s-au călcat în picioare pentru pungile cu alimente oferite de Episcopia Hușilor, ieri, după slujba prilejuită de hramul Catedralei Episcopale. Totul, sub privirile blajine ale înalților prelați ai Bisericii Ortodoxe Române, care au oficiat slujba de la Catedrală, dar și a unor ziariști de casă ai Episcopiei, care au redat cu lux de amănunte tot incidentul.

Presa aservită Eparhiei Hușilor a trâmbițat, simplu, după slujbă, citându-l pe Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor: „Nu toți au reușit să păstreze distanța, dar mulți au încercat să se conformeze cerințelor și dorințelor noastre, în acest context de pandemie. Noi am insistat pe tot parcursul slujbei să fie păstrată distanța de siguranță”.

În realitate, trompetele Eparhiei – la umbra camerelor de luat vederi! – au încercat să comute evenimentul de ieri spre o poveste mai veche a presei centrale, și anume că Sfânta Împărtășanie a fost făcută cu aceeași linguriță pentru toți credincioșii. Episcopul Ignatie a răspuns: „Nu există împărtășania cu aceeași linguriță. Nu avem nicio restricție din partea instituțiilor statului român. După fiecare Liturghie, lingurița și vasele sfinte sunt dezinfectate”.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.