El este singurul primar de comună care folosește elicopter pentru combaterea țânțarilor!

0
198

GEST DE TOATĂ LAUDA… La Vetrișoaia, primarul Corneliu Stângă face lucruri extraordinare, iar populația îl iubește pentru modul în care pune suflet în tot ceea ce întreprinde. Scriam, zilele trecute, despre mâhnirea primarului, atunci când a văzut că statuile de la cișmeaua publică din Bumbăta au fost profanate de niște nesimțiti.

Primarul Stângă a trecut peste acel moment și continuă să facă lucruri folositoare pentru comuna care l-a ales și îl va vota fără probleme pentru al doilea mandat. Mâine, pe 10 iulie, începând cu ora 4.00 dimineață și până spre 10.00 ziua se vor efectua stropiri aeriene pentru combaterea insectelor. Tratamanetul este aplicat de o firmă specializată, iar substanța se numește EXIT – 100 EC. Substanțele folosite fac parte din grupele de toxicitate redusă și sunt avizate de Comisia Națională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătății și nu pun în pericol populația și animalele. De asemenea, apicultorii sunt sfătuiți să își țină albinele la adăpost.

„Este o acțiune firească și normală într-o comunitate Locuim într-o zonă apropiată de raul Prut, iar acest lucru ne-a motivat mai mult să întreprindem această acțiune de stropire împotriva insectelor, în special a țânțarilor. Sperăm ca, in urma acțiunilor de stropire, efectul sa fie cel scontat, adică să scăpăm de țânțari”,

spune edilul.
Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.