Sălbaticii din Cănțălărești! Frații Beleuță au distrus o tarabă de legume și au bătut o vânzătoare!

0
211
Canțălărești – Taraba de legume distrusă

APROAPE DE CRIMĂ… Scene de coșmar, sâmbătă noaptea, pe drumul național Vaslui-Roman, în satul Cănțălărești. Doi tineri, în stare de ebrietate, au atacat cu bâte taraba și rulota unui comerciant din județul Vrancea. Omul își vindea de o bună bucată de timp produsele agricole în această zonă și nu deranjase pe nimeni.

Cele două brute s-au năpustit cu o furie extraordinară asupra produselor agricole expuse la vânzare, dar și asupra vânzătoarei și a rulotei, distrugând tot ce le-a ieșit în cale. După ce au provocat distrugeri de peste 20.000 de lei, agresorii au fugit în puterea nopții.

Indivizii respectivi se numesc Petrișor și Marius Beleuță și sunt cunoscuți drept persoane foarte agresive, care provoacă multe probleme oamenilor din comuna Ștefan cel Mare. Bat pe oricine li se pune pata, intră în curțile oamenilor, terorizează toată populația comunei.

Mașini de poliție în Cănțălărești

Cu câteva luni în urmă, Petrișor Beleuță, care a practicat boxul pentru o perioadă, a provocat un grav accident de circulație în centrul Vasluiului, lovind mai multe mașini. Pagubele au fost de ordinul miliardelor de lei vechi, iar agresorul actual, căutat de poliție, nu a pățit nimic.

De fapt, familia Beleuță este un generator de mari probleme pentru oamenii din comună, spun localnicii. Bat pe oricine, fură, își fac de cap, mai ales că Poliția este neputincioasă și nu le face nimic.

De ani de zile, se scrie despre faptele penale ale acestor frați Beleuță, însă nimeni nu ia nicio măsură. De data aceasta, Petrișor și Marius Beleuță au întrecut măsura. Conform unor surse neoficiale, cei doi lucrau pe o suprafață de 4 hectare cu roșii a unui cetățean din Moara Grecilor, care a cultivat tomate în Cănțălărești și le vindea la marginea drumului.

Angajatorul lor, susțin localnicii, i-ar fi trimis pe cei doi bătăuși să-i amenințe pe comercianții de la marginea satului, la 200-300 de metri de zona cu tomate a „concurentului”, că vor păți lucruri urâte, dacă nu pleacă. Sau, dacă varianta nu e reală, agresorii au făcut totul de capul lor…

Sâmbătă după-amiază, cei doi frați s-au îmbătat bine și noaptea, pe la ora 22.00, au trecut la fapte. Au lovit cu bâtele tot ce au găsit în cale, au agresat vânzătoarea și au spart rulota. Ca în filmele cu sălbatici. „Parcă era zonă de război, aici. Toate produsele erau aruncate la zeci de metri distanță, au spart mese, cântare, tot ce au găsit”, spunea, ieri, un vânzător, speriat.

Polițiștii vasluieni îi caută pe cei doi indivizi, extrem de periculoși. „Cât va mai dura până va muri un om de mâna acestor ticăloși? Poliția nu le face nimic, le dă drumul tot timpul, ne temem pentru viețile noastre. Într-o zi, veți auzi că au intrat peste un om și l-au omorât”, spun, speriați, sătenii.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.