Cum a ajuns primarul de la Tăcuta să cerșească voturi, cu ajutoarele de la UE!

0
281

SCANDALOS… De la începutul lunii iulie, au început să sosească produsele de igienă și produsele alimentare din cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD).

Este vorba de un program derulat prin intermediul Guvernului României – Autoritatea de Management fiind Ministerul Fondurilor Europene, sub coordonarea Instituției Prefectului-Județul Vaslui.

Zeci de mii de vasluieni vor primi ajutoare de la UE constând în alimente și produse de igienă. Numai că, în unele comune, primarii au ales să mintă populația și să spună aceste pachete au fost aduse datorită eforturilor depuse de edilii respectivi.

Este cazul comunei Tăcuta, în care primarul Ionel Florin, în căutare de voturi, se folosește în mod nemeritat de impactul produs de ajutoarele de la UE.

Un cititor Vasluianul.ro de la Tăcuta ne-a trimis un mesaj extrem de grav, în care primarul de acolo este acuzat că se folosește de ajutoarele alimentare pentru a cere populației să-l voteze.

„Am fost chemați la primărie, să luăm aceste ajutoare. Primarul Ionel Florin era acolo și ne spunea tuturor: „Vedeți? Eu am vorbit să primiți ajutoarele acestea, fără mine nu ați fi primit nimic”. Citisem că ajutoarele se dau de la Uniunea Europeană, deci nu era meritul său. I-am spus asta. Știți ce mi-a făcut? „Da? Nu taci din gură? Lasă că o să ai de treabă cu mine în viitorul mandat”. Știu că sunt un om sărman, dar să fiu amenințat în asemenea hal de dl. primar de la Tăcuta, pe ajutoarele Europei, nu este normal”,

a scris cititorul nostru.

Probabil că situația de la Tăcuta este întâlnită și în alte comune, așa că încurajăm cititorii noștri să ne prezinte derapajale primarilor și din alte localități.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.