Omul de televiziune Florin Călinescu, președintele Partidului Verde, vine la Vaslui

0
179

CAMPANIE… Astăzi, celebrul actor și om televiziune Florin Călinescu, cel care a înființat Partidul Verde, vine la Vaslui, pentru a se întâlni cu cei care cred că Verzii din România pot aduce o schimbare în politică.

Călinescu este președintele acestei formațiuni politice și spune că este în căutarea tinerilor pe care dorește să-i crească. „Partidul Verde nu e stânga, nu e de centru stânga și nu va face niciodată vreo alianță cu PSD”, a declarat Călinescu, în aprilie a.c.

Cât privește organizația de la Vaslui, Verzii vasluieni, conduși de Andrei Abutoaie, au făcut pași importanți în vederea informării vasluienilor privind obiectivele politice, cât și în planul închegării unei organizații politice solide, formate din tineri care nu au mai făcut politică până acum.

De altfel, tinerii Marian Grădinaru, Bogdan Juverdeanu sau Octav Apetrei, trei dintre pilonii organizației județene a Verzilor, vor fi prezenți la întâlnirea cu celebrul actor, dar și cu simpatizanții partidului, în jur de 14.30, la sala de conferințe de la Centrul de Afaceri Vaslui.

După o scurtă conferință de presă, președintele Partidului Verde va pleca spre centrul Vasluiului, pentru a discuta cu locuitorii orașului.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.