Apel către negreșteni: „Nu suntem SĂRACI, am fost PROST administrați!”

0
81

SCANDAL LOCAL… Alianța USR-PLUS din orașul Negrești ne-a trimis, ieri, un apel către locuitorii orașului, dorind să atragă atenția asupra unor probleme grave cu care se confruntă localitatea.

Printre altele, Florin Mardare, candidatul USR-PLUS la funcția de primar, vorbește de anumite blaturi care se fac între PSD și PNL, la nivel de oraș, în Consiliul Local, blaturi care au distrus orașul în ultimii 30 de ani.

„Avem cel mai pregătit candidat pentru funcția de primar, Florin Mardare, care a participat la cursuri despre administrația publică locală și a absolvit cursurile de manager de proiect.

Astfel, el poate pune accent pe scrierea și implementarea proiectelor finanțate din bani europeni, iar primul punct din programul electoral al Alianței USR – PLUS este crearea de locuri de muncă prin accesarea fondurilor europene, avem și cea mai buna echipă de candidati la functia de Consilieri Locali, tineri care-și doresc cu adevarat schimbarea lucrurilor in acest oraș, în primii șase candidati avem doi tineri de 26 de ani, Luchian Cristian – Liviu si Cosoveanu Bogdan, ambii cu studii universitare si dornici de a schimba lucrurile in Negrești, alaturi de candidatul la functia de primar Florin Mardare.

Scopul principal al nostru va deveni si scopul cetățeanului, avem viziunea necesară și capacitatea sa rezolvăm problemele existente in acest oraș, să avem grijă de oameni în mod real și constant, nu o dată la 4 ani din rațiuni electorale, chiar înainte de alegeri. Negreștenii merită și au nevoie de respect din partea celor care conduc administrația publică locală, de servicii si soluții care sa facă din Negrești un oraș prietenos cu viața, curat, prosper si inteligent organizat. Nu suntem săraci, suntem doar prost administrati.

Înlocuirea unui sistem ce a acaparat si spoliat de 30 de ani județul nostru nu e o treabă deloc ușoară și necesită muncă, onestitate si performanță, iar pentru a schimba lucrurile stă la mâna noastră, a cetățenilor care s-au săturat de vechea clasă politică și să convingem ceilalți cetățeni că PSD si PNL nu mai reprezintă o soluție pentru România, ne păcălesc de 30 de ani și încearcă în continuare să facă acest lucru prin diverse metode.

Îmi pun mari speranțe în proiectul pe care Alianța USR – PLUS îl poate construi în Negrești pentru a termina odată cu incompetența și reaua voință a celor ce secătuiesc orașul de resurse, de prea mult timp. Avem un proiect politic curat, bazat pe principii sanatoase in interesul cetățeanului. Ne-am săturat de hoție și incompetență, de lipsa proiectelor strategice care să scoată comunitatea nostră din căderea liberă în care este acum și aceasta se măsoară în cifre dureroase, la câți tineri și câte familii decid de la an la an să își părăsească locurile în care au crescut.

Există soluții pentru dezvoltarea Negreștiului, dar pentru asta este nevoie de o echipă serioasă, competentă, intrasigentă, care să iubească orașul și să îi respecte pe negreșteni.

Democrația prin jocul democratic (putere-opozitie) este foarte bună, dar din păcate in orașul Negrești nu am avut opoziție, PNL-iștii au votat unele Hotărâri de Consiliu Local alaturi de PSD, și-au dat mâna pe sub masă, iar din 4 în 4 ani se supără artificial unii pe alții în pragul alegerilor. bătându-se cu pumnii în piept „că ei sunt cei mai buni!”.

Din punctul meu de vedere, alegerile locale sunt punctul zero, iar de aici trebuie să plece marea schimbare, ca după aceste alegeri să nu ne învârtim în același cerc vicios, cum am făcut-o de 30 de ani, alegând doar PSD și PNL, iar câștigătorii fac lobby la alegerile parlamentare să-i aleagă pe ai lor, ca să poată obține finanțarea proiectelor la nivel local. Tocmai această mișcare eu o numesc cerc vicios, iar România bate pasul pe loc”

comunicat USR-PLUS Negrești.
Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.