Cum au ajuns liberalii Tătaru și Arcăleanu să fie abandonați pe drumul național…

0
120

CINE I-A LĂSAT ACOLO?… De câteva zile, atunci când ieși din Vaslui, pe partea dreaptă a drumului național, vei zări un ansamblu din plastic, ca un fel de cort, de pe care zâmbesc fericiți ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și președintele Casei Județene de Asigurări de Sănătate, Marius Arcăleanu. De fapt, fericirea este deplină, pentru că Nelu Tătaru, bucuros că nu este candidatul PNL la Consiliul Județean, pare să-i spună lui Arcăleanu: „Candidează, fă ce vrei cu imaginea mea, vom vedea ce iese la final, pe 28 septembrie 2020”.

Mulți șoferi, care au trecut prin zonă, în ultimele zile, ne-au trimis mesaje de clarificare. „Ce facem? Semnăm acolo listele pentru primării și Consiliul Județean? În câmp? Sau, ce facem?”, ne-a lăsat un mesaj un cititor Vasluianul.ro. Nu am știut ce să-i răspundem, așa că am postat și noi cortul improvizat, de pe marginea drumului național. Probabil, așa se face politică acum, ne-am spus…

Acuma, dincolo de claxoane și zâmbete din partea vasluienilor, ne întrebăm: oare, nu avea destui bani Tătaru, să ascundă cortul într-o curte de firmă ceva?

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.