Bomba politică a verii: sexy-primărița Bârladului devine consilier județean! La fel, și primarul Negreștiului! (Lista Completă)

0
269

NUME GRELE… Roxana Feraru, viceprimărița Bârladului, va deveni consilier județean, după data de 27 septembrie. La fel, și actualul primar al Negreștiului, Vasile Voicu, va ajunge în „Parlamentul” local. Sunt doar câteva dintre surprizele pregătite de PSD pentru localele din septembrie. Demonstrând că se mobilizează la maxim, mai ales că PNL le suflă în ceafă, social-democrații au pregătit o trupă de forță pentru Consiliul Județean. Asta înseamnă că Buzatu și-a propus să câștige minim 50% din mandatele de consilieri județeni.

Pe prima poziție, îl regăsim pe un veteran al PSD în Consiliul Județean, Vasile Puf, liderul de grup. Ciprian Trifan, vicepreședintele CJ, va ocupa a doua poziție, în timp ce medicul bârlădean Cristina Tiron va ocupa a treia poziție.

Fostul prefect al județului, tânărul și energicul om de afaceri Eduard Popica, una dintre speranțele noului val în PSD, va fi pe a patra poziție, în timp ce Eugenia Steimberg, un consilier cu multă vechime în CJ, va fi pe cinci. Supriza totală este locul 6, ocupat de actualul primar de Negrești, Vasile Voicu, cel care îl va ajuta pe Vasile Mariciuc să câștige primăria din acest oraș. Și actualul administrator public al județului, Valeriu Caragață, intră în luptă pentru un post de consilier județean, de pe poziția a șaptea.

Pe poziția a 12-a, Roxana Mădălina Miron-Feraru se încălzește pentru un mandat de consilier județean, în timp ce fostul primar de Crețești, Gelu Gălățeanu, va fi pe poziția 13.

Romii vor avea și ei reprezentanți în viitorul Consiliu Județean. În lista PSD, Chihlimbar Brătianu, liderul romilor din județ, ocupă poziția a 19-a. Vasile Pavăl, Ioan Ciupilan și Vasile Țabără, trei dintre primarii cu greutate din PSD Vaslui sunt și ei pe listă, semn că organizația condusă de Buzatu nu se joacă și vrea să câștige aceste alegeri locale. Bineînțeles, spre finalul listei regăsim și parlamentarii actuali, care vor pune umărul pentru ca PSD să câștige majoritatea.

„Avem cea mai completă și mai performantă echipă, vasluienii vor avea încredere în noi și ne vor da votul, pentru a continua procesul de modernizare al județului Vaslui”,

a spus președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu.
1PufVasile
2TrifanCiprian-Ionuț
3TironCristina-Mihaiela
4PopicaEduard-Andrei
5ȘteimbergEugenia
6VoicuVasile
7CaragațăValeriu
8CăciulăMădălin-Claudiu
9ZarăCostel
10LupuCostică
11PrisacaruDan-Eduard
12Miron-FeraruRoxana-Mădălina
13GălățeanuGelu
14PricopGhiorghe
15IordacheViorel-Cornel
16PopaBogdan-Vasile
17GalițăAlexandru
18MariciucVasile
19BrătianuChihlimbar
20CehanMihai
21TudoseToader
22StoichiciFlorin
23CojocaruCătălin
24BobeicăNicolae-Adrian
25MustățeaRemus-Adrian
26MafteiNelu-Vasilică
27CostăchescuValeriu
28OnuMaria
29HultoanăPaula-Denisane
30SpuzăBogdan-Constantin
31CorciovăIon
32BuzatuDumitru
33ȚabărăVasile
34VartolomeiIon
35CazacuEduard
36ConstantinescuConstantin
37PavălVasile
38SilistruDoina
39CăciulăAurel
40CrețuGabriela
41SolomonAdrian
42StativăIrinel Ioan
43CiupilanIoan
Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.