Moment așteptat la locale: Dan Marian (ALDE) începe campania pentru Consiliul Județean!

0
117

CONFIRMARE… Dan Marian, fostul președinte al PNL Vaslui, înlăturat din cauza unor jocuri de culise, în 2016, de la șefia liberală, se reîntoarce pe cai mari în politică. De data aceasta, fostul șef al liberalilor atacă funcția de președinte al Consiliului Județean, fiind susținut de organizația județeană ALDE Vaslui. Seara trecută, Marian a mers la Biroul Electoral Județean și a depus documentația pentru înscrierea în lupta electorală, alături de președintele organizației județene ALDE, deputatul Daniel Olteanu, și de candidatul pe lista de consilieri la CJ Vaslui, Cristian Turcu.

Au mai fost prezenți la acest eveniment electoral fostul viceprimar al Vasluiului, consilierul local Sorin Radu, cel care va candida pentru fotoliul de primar al Vasluiului, din partea ALDE, consilierul local ex-PNL Iancu Arcălianu, locul doi în lista de consilieri locali la Vaslui, fostul consilier județean Alexandru Curelaru. Este un moment de cotitură pentru politica locală, pentru că, prin venirea lui Marian la ALDE, liberalii pierd nume importante, iar actuala garnitură a PNL Vaslui este sărăcită și are șanse foarte slabe pentru a prinde un scor electoral bun în teritoriu. În spatele lui Dan Marian stau mulți foști liberali, excluși de Tătaru, fie că vorbim de primari, consilieri locali, consilieri județeni, nume grele în politica județeană, de aceea este de așteptat ca rezultatul electoral să fie unul pe măsură.

Politica de excludere dusă de Nelu Tătaru în ultimii ani, politica pumnului în masă aplicată de actualul ministru al Sănătății se dovedește catastrofală pentru PNL Vaslui, care a pierdut foarte mulți oameni de valoare, membri care s-au înscris la ALDE și îl vor susține pe Dan Marian.

„Functia de președinte al Consiliului Județean este cea mai importantă din administrația publică locală. Consiliul Județean Vaslui este instituția care detine banii întregului județ, de aceea responsabilitatea mea și gândul cu care pornesc în această campanie este legat de dorința de a realiza un bun act de administrație.

De acolo se plătesc banii pentru drumuri, pentru apă, canalizare și alte investiții, aici este locul în care primarii vin și caută soluții la problemele lor. Mă doare sufletul să văd cum se vorbește de sărăcia din județul Vaslui, a venit momentul în care trebuie să discutăm de destinul european al județului nostru”,

a spus Dan Marian, imediat după depunerea candidaturii.

„Ca responsabil de zona Vaslui, prin ideile pe care le-am pus în practică de-a lungul precampaniei cred că electoratul vasluian va alege singurul partid de dreapta din România, acesta fiind ALDE. Le doresc succes tuturor celor care vor candida pentru un loc de consilier județean din partea ALDE. Adversarilor politici le doresc mult succes și îmi doresc să câștige cel mai bun.

Dacă luăm în calcul experiența politică a dlui fost deputat și senator Dan Marian, cu siguranță aceasta își va spune cuvântul la alegerile din 27 septembrie. Sunt convins că, pe baza experienței domniei sale, ne vom clasa pe locul al doilea în județ la alegerile locale, vom fi a doua forță politică a județului”,

a spus Cristian Turcu, candidat pe lista de consilieri județeni ALDE.
Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.