Dan Marian face praf organizația lui Tătaru: „Un personaj sinistru! Partidul lui este o epavă politică!” (VIDEO)

0
100

ATAC FĂRĂ MĂNUȘI… Fostul președinte al liberalilor vasluieni, scos pe ușa din dos a PNL Vaslui pe baza unor mașinațiuni politice, s-a reîntors în politica mare a județului. Dan Marian, cel care a construit organizația PNL Vaslui, omul căruia în 2016 colegii săi liberali, gen Nelu Tătaru, îi cereau demisia, invocând unele probleme cu legea, a fost absolvit de toate acuzele care planau asupra sa.

Numai că, între timp, Tătaru s-a înțepenit în fruntea PNL Vaslui și a exclus tot ce i s-a părut a avea legături cu Dan Marian. Rând pe rând, primari, consilieri locali și județeni, lideri de filiale locale au fost excluși din PNL, astfel că Tătaru mai face acum politică doar cu Arcăleanu, Polak și câțiva liberali în vârstă.

Dan Marian știe asta și îi cheamă pe vechii săi colegi de organizație sub sigla ALDE. Acesta a realizat un videoclip de două minute, în care analizează ceea ce s-a petrecut în PNL Vaslui și cum a ajuns să decadă atât de mult organizația liberală, sub conducerea lui Tătaru.

„Încep prin a vă spune că am reintrat în viața politică, pentru a face mai bine și mai mult pentru locuitorii județului Vaslui.

Sunt convins că nimeni nu a uitat că, atâta timp cât am condus PNL Vaslui și am avut decizia politică în mână, am reușit să fac lucruri importante pentru județul nostru. Modernizarea drumurilor naționale, de la Tutova-Bârlad la Huși-Albița, de la Crasna-Vaslui la Iași, instalația de nocturnă a stadionului Vaslui, sutele de milioane de euro, fonduri europene și guvernamentale care au pus bazele modernizării celor trei municipii și a câtorva zeci de comune sunt elemente care mi-au marcat, pozitiv, activitatea ca deputat și senator al județului Vaslui.

În urmă cu patru ani, am fost nevoit să-mi impun o retragere corectă, dar temporară, din viața politică.

Corectă, față de colegi, față de partidul pe care îl conduceam, față de alegători. Astăzi, am reintrat pe scena politică vasluiană, cu verdictul „Fapta nu există”, și pot spune că sunt cel mai verificat și mai curat politician din județul Vaslui.

În aceste condiții, mi-am depus candidatura la președinția Consiliului Județean Vaslui și îi anunț pe toți alegătorii vasluieni că vin cu un nou model de a face administrație publică, de a face Vasluiul un județ european. Eu și colegii mei liberali, de fapt marea familie liberală, candidăm astăzi sub sigla ALDE.

Din păcate, sinistrul personaj Nelu Tătaru și aghiotantul său, Marius Arcăleanu, au profitat de retragerea mea pentru a mă exclude pe mine și pe ceilalți colegi din PNL Vaslui. Fără liberali, care acum sunt reuniți în marea familie liberală sub sigla ALDE, PNL Vaslui este astăzi o gaură politică, o gaură de șarpe, o formă fără fond, un partid care este o epavă politică. De nefrecventat și de nevotat!

Așa cum am condus PNL Vaslui, realizând succese electorale notabile, tot așa îi voi conduce pe liberalii vasluieni sub sigla ALDE.

În această campanie electorală, rezultatul va fi un succes, atât pentru noi, cât și pentru locuitorii județului Vaslui. Vă aștept pe toți alături de noi și vă asigur de onestitatea noastră, a marii familii liberale a Vasluiului, aflată acum sub sigla ALDE„,

a spus Dan Marian.
Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.