El este primarul care a adus Europa în comuna Ferești! Localnicii îl vor vota pe 27 septembrie!

0
316

MERITĂ SĂ FIE VOTAT… Sebastian Arteni a făcut un pariu cu el însuși, atunci când a preluat frâiele comunei Ferești. Și-a spus că, în maxim două mandate, va asfalta drumul de acces spre comună, cu sprijin de la județ, și va accesa toate programele cu finanțare europeană sau guvernamentală, pentru a schimba imaginea Fereștiului.

Cele două mandate au făcut din această comună, situată la 15 km de Vaslui o localitate în care intri cu drag și în care îți dorești să te întorci. Tocmai de aceea, primarul Fereștiului a lansat un mesaj către oamenii comunei, atât cei de acasă, cât și pentru sutele de tineri plecați la muncă în Europa.

„Sunt primarul dumneavoastră, de peste 8 ani. Am fost viceprimar alți 8 ani, perioadă care mi-a permis să acumulez cunoștințe de administrație publică.

DE CE EU ÎN CONTINUARE?

Deoarece iubesc Comuna Ferești!

Fereștiul este locul unde am descoperit: mama, tata, fratele, prietenii, vecinii …

Am preluat Comuna aproape de la zero, am dezvoltat-o, pas cu pas și vreau să fie o comună modernăși unită care își dorește să evolueze!

A fi primar nu este un privilegiu, ci o datorie și o responsabilitate uriașă față de toți cetățenii acestei comune. Am știut de la început, că așteptările cetățenilor sunt mari și îndreptățite și de aceea primăria a fost deschisă cetățenilor, ideilor, propunerilor și problemelor acestora.

Ca primar, am arătat că Ferestiul s-a schimbat și are un viitor frumos care ne va permite tuturor să trăim mai bine!

Am devenit comuna cu: școală și gradiniță modernă, cămin cultural, biserică renovată, teren de sport, parc, străzi pietruite și asfaltate, poduri, locuri de case pentru tineri, iluminat stradal performant, extinderi rețele electrice, supraveghere video, microbuz școlar, utilaje pentru întreținere drum și nu în ultimul rând wi-fi pentru toată comuna pe fonduri europene. și vom continua…

Dar ce este mai important, este faptul că am devenit o comună vie! O comunăîn care am avut mereu activități ale elevilor îndrumați de cadrele didactice, ale tinerilor și ale oamenilor maturi, la care am fost prezent și implicat, împreună cu echipa mea de consilieri locali și colectivul inimos din primărie! Elevii cu rezultate foarte bune la învățătură și disciplină au fost recompensați cu excursii și pelerinaje! De asemenea, au fost organizate spectacole dedicate Zilei comunei – Festivalul “Flori de salcâm”!

Am dorința de a duce la bun sfârșit proiectele începute, am ambiția de a lăsa în urma mea realizări care să schimbe semnificativ în bine viața noastră cum ar fi: aducțiune de apă și canalizare, aducțiune de gaze, înființarea de transport public pentru elevi și navetiști către oraș, construirea de apartamente ANL, asfaltarea tuturor străzilor, sală de sport; toate aceste lucruri știu foarte bine ca sunt posibile și realizabile doar cu susținerea și încrederea dumneavoastră.

Avem o comună cu care ne putem mândri!

În tot ceea ce am făcut am pus suflet!

Am o experiență și o pregătire solidă! Nu am nevoie de ani de acomodare în funcție, nu sunt un novice care abia acum descoperă administrația publică. Experiența, precum și faptele noastre vorbesc de la sine, avem nevoie de continuitate ca să evoluăm!

Sunt devotat comunei și cetățenilor ei!

Cred în democrație, în libertatea cetățenilor și în dreptul fiecăruia de a trăi decent în propria lui țară. Cred în Dumnezeu, în dragostea și puterea familiei! Cred ca ați început să mă cunoașteți că sunt om de cuvânt, iar obiectivele propuse la începutul mandatului au fost realizate.

Și nu mă voi schimba…

Orice primar bun are nevoie de o echipă pe măsură. Mi s-au alăturat oameni cu experiență care m-au susținut în cele două mandate și împreună am făcut treabă bună, alături de care am atras fonduri europene și guvernamentale, am inițiat și realizat proiecte atât de importante pentru comuna noastră, dar avem și nume noi, oameni dornici de muncă.

Comuna Feresti merită să meargă spre viitor și să se dezvolte, iar pentru acest lucru are nevoie de experință, continuitate și proiecte. Noi le avem pe toate!

Comuna Ferești a evoluat și merită să evolueze în continuare!

Voi fi același primar, mereu aproape de cetățeni!

Continuăm împreună, pentru fiecare locuitor al Comunei Feresti!

Doamne ajută!

Cu respect, Sebastian Arteni”,

este mesajul către fereșteni.
Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.