Nu avea permis de conducere, dar se plimba cu mașina prin Vaslui!

0
315

URMĂRIT… Un tânăr de doar 18 ani, din Vaslui, a fost reținut de către polițiştii Biroului Poliției Rutiere din cadrul Poliției Municipiului Vaslui după ce a condus un autoturism fără a deține permis de conducere.

În seara zilei de 21 august a.c., ora 22.30, tânărul conducea un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, în zona străzii Unirii din municipiul Vaslui. Din cauza vitezei reduse cu care se deplasa precum și a impreciziei în deplasare, un echipaj de poliție din cadrul Poliției Municipiului Vaslui – Biroul Ordine Publică au procedat la efectuarea semnalului regulamentar pentru oprire. Tânărul nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, încercând să se sustragă controlului.

Polițiștii au continuat urmărirea autoturismului până pe strada 1 Decembrie, unde tânărul a coborât de la volan și a fugit, fiind identificat de un echipaj de poliție rutieră în zona străzii Castanilor.

n urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu avea eliberat permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În data de 22 august a.c., față de tânăr a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus aplicarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.