Doi consilieri locali din Vaslui propun alocarea de fonduri pentru fotbaliștii de la Sporting Juniorul

0
108

CUM SE VA VOTA?… Ședință interesantă, astăzi, la Consiliul Local Vaslui. Doi consilieri locali, aflați pe ultima sută de metri ca aleși PNL în CL Vaslui, Sorin Radu și Iancu Arcălianu, care au trecut deja cu arme și bagaje la ALDE, propun alocarea unei sume de 50.000 de lei pentru sprijinirea clubului Sporting Juniorul, club care va activa în liga a treia de fotbal.

La comisie, proiectul nu a trecut, nici nu a fost luat în discuție, însă cum noaptea este un sfetnic bun lucrurile s-ar putea schimba la ședința de astăzi.

„Pentru că sportul vasluian și în special sportul de performanță merită mai mult, ieri, împreună cu colegul meu Iancu Arcălianu am formulat un amendament la hotărârea de consiliu local cu privire la rectificarea bugetară, prin care solicitam acordarea unei sume de 50000 lei Clubului Sportiv Sporting Juniorul Vaslui, club ce va debuta in liga a treia a campionatului național. Din pacate colegii mei din comisia juridică nu au dorit să supună la vot acest amendament, așa cum este legal.

Mâine (e vorba de ziua de 27 august, n.r.) în ședința de plen a Consiliului Local Vaslui voi aduce din nou în atenția colegilor această propunere cu speranța că toți colegii mei o vor vota”,

anunță consilierul Sorin Radu.
Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.