S-a tras la sorți ordinea pe buletinul de vot pentru șefia CJ Vaslui: Dan Marian, prima poziție, Buzatu – pe trei!

1
82

TRAGERE CU NOROC… Cei de la ALDE au toate motivele să fie mulțumiți de tragerea la sorți privind ordinea de pe buletinele de vot. Dan Marian, candidatul acestui partid la funcția de președinte al Consiliului Județean, va ocupa prima poziție în buletinul de vot. Marius Arcăleanu, candidatul PNL, va fi pe a doua poziție, în timp ce candidatul PSD, președintele în funcție Dumitru Buzatu, va fi pe poziția a treia.

Candidatul Partidului Mișcarea Populară, Romulus Buhăescu, va ocupa poziția a cincea în buletinul de vot, în timp ce Emil Dorin, actualul consilier județean ALDE, va merge pe mâna celor de la PRO România.

Deputatul Mihai Botez, propunerea alianței electorale USR-PLUS pentru postul de președinte al CJ Vaslui, va putea fi votat doar pe poziția a șasea, intrând în a doua extragere la Biroul Electoral Județean.

Print Friendly, PDF & Email

1 COMENTARIU

 1. Nu vin cu proiecte clare, nu explica logic si verificabil – practic, nu la modul general – de unde vor face rost de bani…
  Doar se cearta, se înjura ca la usa cortului…electoral, isi dau la gioale, iar noi trebuie sa votam, adică sa ținem partea unuia dim mardeiașii care macină cuvinte goale zilele astea…
  Suntem transformați in niște chibiți ai unor meciuri trucate…..Când vine vremea sa dovedească cu fapte ce au făcut, numa’ ce-i auzi:
  „Ni-o furat arbitrul, ni-o furat arbitrul, n-a fost lovitura de pedeapsa, n-am pus mana pe… sacoșa cu parale !!!”

  Care este zilele astea asemănarea si care este diferența între un cerşetor care întinde mâna după câţiva bănuţi, fără sa te privească, superior, de sus, si politicianul român care-ţi cerșește voturile ?
  Păi, dacă ești de acord:
  • Ambii sunt la fel de insistenți in milogeala lor
  • Cerşetorul după ce l-ai miluit nu îţi bagă mâna in buzunar patru ani la rand, decavându-te…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.