Vom avea și în acest an Târgul Meșterilor Populari, în Parcul Copou

0
79

MĂSURI EXTREME… Pandemia de Covid 19 nu a oprit din desfășurare un eveniment mult așteptat de toți locuitorii Vasluiului. În acest an, în perioada 4 – 6 septembrie, Târgul meșterilor populari, ajuns la ediția cu numărul 18, se va desfășura, ca de obicei, în Parcul Copou din Vaslui, însă cu asigurarea măsurilor sanitare pentru diminuarea riscului epidemiologic COVID-19.

Organizatorii au luat deja măsuri pentru delimitarea spațiului expozițional, în cadrul căruia se va purta mască de protecție, trasee de ocolire cu asigurarea fluxului diferit de intrare-ieșire prin indicatoare speciale.

Pe parcursul celor trei zile de festival, în Parcul Copou, vasluienii vor putea admira operele care ies din mâna unor meșteri care păstrează vie tradiția populară, în comune și sate, în mod special. Vor fi expuse haine populare, vase din lut, sculpturi din lemn, tablouri, icoane și multe alte produse tradiționale.

Chiar dacă nu vor putea participa la atelierele de lucru, vasluienii vor putea învăța câte ceva din tainele prelucrării lemnului sau ale olăritului.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.