La Vinderei, primarul Ghiur cumpără un microbuz pentru elevi, prin credit bancar

0
317

EFORTURI… După ce a făcut mai multe solicitări la județ și la Ministerul Educației Naționale, pentru a primi un microbuz pentru elevi, fără succes, primarul comunei Vinderei, Ionuț Ghiur, a decis să ia taurul de coarne.

Mai precis, edilul a mers la bancă și a solicitat un credit, banca i-a aprobat acest leasing, prin care și-a putut achiziționa un microbuz. Elegantul microbuz a ajuns ieri la Vinderei, motiv de bucurie pentru primar.

„Mai sunt câteva zile pâna la începerea noului an școlar. Noi, autoritățile locale, facem toate eforturile pentru a asigura condiții optime și siguranța elevilor noștri, în contextul pandemiei Covid 19 .

Sunt bucuros că, iată, am finalizat achiziția unui microbuz modern cu toate dotările, destinat transportului elevilor.

Microbuzul a fost achiziționat în leasing pe o perioadă de cinci ani, întrucât nici Ministerul Educației și Cercetării și nici Consiliul Județean nu ne-au repartizat în ultimii ani un microbuz școlar.

Cu toate acestea, mai avem nevoie de un microbuz cu cel puțin 22 locuri pentru a transporta în siguranță și la timp elevii din toate satele.

Am rugămintea la părinți și la elevi să păstrăm acest microbuz, pentru că eforturile financiare depuse au fost foarte mari.

Împreuna vom reuși, nimic fără Dumnezeu !!!”,

anunță primarul Ghiur.
Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.