Să facem haz de necaz! Un vasluian plecat la Londra a găsit definiția politicianului USR! Pamflet politic pe Facebook!

0
385

”Useristul corporatist ( pamflet)

SCURTA DESCRIERE:-useristul este o specie umana apărută de curând in societatea româneasca. De regula ei nu dețin nici organe sexuale masculine si nici feminine, ( a nu se confunda cu hermafrodiții) ei se înmulțesc in mod artificial, in vitro sau prin convertirea indivizilor homo sapiens.

APARTENENTA RELIGIOASA:- useriştii nu fac parte din nici o religie de notorietate autoproclamându-se atei, dar propovăduiesc o formă updatată a cultului marxist, ideologie care lupta impotriva individualismului, tradițiilor populare, religiilor conventionale si nationalismului. Ei doresc instaurarea proletariatului de sorginte corporatista la nivel global.( a nu se confunda cu comunismul ceausist). După moarte aceştia preferă de regula să fie incinerați la crematoriu nefiind interesati sa lase in urma lor o mostenire materiala sau morala, de obicei se uită de existența lor pe acest pamânt in mai puțin de un an.

MOD DE VIATA:- modul de viata al useristilor este unul lipsit de culoare (Fifty Shades of Grey), de regula lucreaza in fata unui calculator pt o corporatie multinatioanala de la ora 8:00 pâna la ora 16:30 cu pauza de o ora la prânz cand isi servesc masa ( ceva intr-o caserola de plastic cumpărata dintr-un tonomat si incălzită la microunde). Din punct de vedere profesional ei nu stiu sa “bată un cui sau sa monteze o priză”.

Dupa terminarea serviciului se deplaseaza “acasa” locuință pt care platesc chirie situată de regulă in capitală sau oraşele mari departe de familiile lor. Odata ajunsi acasa isi servesc cina( de regula vegano: frunze si seminte din plante) in pat, in fata televizorului care ruleaza seriale ieftine de o calitate mai proasta decât cea a telenovelelor. Indivizii mai “open minded” dupa ora 22:00 comuta televizorul pe programele pentru adulti in fața cărora se “destreseaza” înainte de culcare. VESTIMENTAȚIE:-

In general useriştii corporatişti se îmbraca prost fiind mici diferențe intre aşa-zişii “barbați” si ” femei”. Folosesc culori moarte, garderoba lor fiind alcatuită din maxim 4 perechi de şosete ( desperechiate), doua perechi de pantaloni, doua camaşi şi un sacou ros in coate. Nu poarta mai mult de o pereche de pantofi pe an. CALITATI DE LEADERSHIP:- cel mai sofisticat angrenaj pe care useriştii corporatişti sunt in stare sa-l conduca este trotineta electrica pe care o călăreşte in drum spre serviciu si acasă. Daca sunt puşi sa conduca o covrigărie de cartier ii “mănâncă câinii covrigii din traistă” si dau faliment in mai putin de 3 luni.

VIATA DE CUPLU:- aceasta lipseşte cu desăvârşire. Menționez ca exista tentative de viața de cuplu dar fără nuntă religioasa, fara consimțamântul parinților, fara sex si fara copii. Aceste relații nu durează mai mult de 1-2 ani repetându-se periodic pâna ajung la vârsta de 45 de ani.

Orice asemanare cu politicienii aflati in coaliția de guvernare este pura coincidență”

Text : Stefan-Lucian Paduraru (preluare de pe Facebook)

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.