Rețeaua de gaze naturale obține fonduri în vederea extinderii! Reacția senatorului PNL de Vaslui, Iulian Mihail Bîca: ”PNL susține acest program”

5
702

Miercuri, s-a aprobat în Guvern suplimentarea bugetului Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny” cu 15,5 miliarde de lei. Din totalul acesta, suma de 5,5 miliarde de lei va fi alocată cu scopul dezvoltării rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale a căror valoare depășește plafonul acordat de Programul Operațional Infrastructură Mare, coordonat de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. Este vorba de 105 proiecte mature cu documentația finalizată, urmând să fie încărcate pe platforma electronică la adresa www.investitii.mdlpa.ro de către reprezentanții primăriilor.

”Partidul Național Liberal, alături de primul-ministru, Nicolae Ciucă, susține Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, dorindu-se în continuare extinderea rețelei de gaze naturale. Considerăm că situația actuală va fi stabilizată și promitem că în viitor în locuințele populației va fi furnizat gaz românesc din Marea Neagră”, a declarat senatorul PNL de Vaslui, Iulian Mihail Bîca, imediat după ședința de Guvern.

Print Friendly, PDF & Email

5 COMENTARII

 1. Multumim,Alina Iuliana Munteanu.Esti formidabila,esti unica,esti cea mai iscusita,tenace si destoinica primarita,primar din judet
  Datorita dvs si harului dvs,comuna Grivita,va avea in scurt timp gaz metan.Mutumesc dle Bica.Cred ca si dvs ati avut un rol important.Doamne ajuta !

 2. Лечение позвоночника в Германии для жителей из Украины, Польши, Беларуси, России, Казахстана и других стран!
  http://belka.1bbs.info/viewtopic.php?p=20681#20681
  Телефон на сайте! Звони!
  Лечение спины по приемлемым ценам. Оплата на прямую клинике а не компании. Полное медецинское сопровождение.
  Подробнее про лечение онкозаболеваний тут http://honey.ukrbb.net/viewtopic.php?f=13&t=309&p=15128#p15128

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.