VIDEO EXCLUSIV Două avioane suspecte au survolat Vasluiul, la joasă înălțime, în această noapte! Zburau prea jos, ca să evite radarele?

0
4818

Două avioane, care au survolat Vasluiul la interval de 30 de secunde unul de celălalt, au speriat mii de locuitori din reședința de județ în jurul orei 22.30. Unul dintre martorii oculari spun că avioanele au venit, aproximativ, dinspre zona Hușului și au plecat spre Negrești, ca o apreciere aproximativă a zonei spre care zburau.

”Am văzut luminile de control, zburau jos de tot. Am crezut că vor ateriza undeva în zona agroindustraială, dar au plecat mai departe, cam spre Negrești, ca să spun așa. Aveau luminițe roșii și albe, un zgomot formidabil. Cam 30 de secunde distanță între ele. Credeam că vor ateriza undeva într-o curte, erau prea jos, se puteau lovi de o clădire mai înaltă. Probabil, au zburat așa jos ca să nu fie interceptați de radare, nu știu”, a spus un martor ocular, care a filmat momentele în care unul dintre avioane survolează peste zona Vascar, îndreptându-se spre o direcție necunoscută.

În contextul războiului cu Ucraina, se pot face diverse speculații despre cele două avioane de noapte și cursa lor la joasă altitudine, menite să fenteze radarele. Oricum ar fi, scenele au fost șocante, mai ales că zgomotul avioanelor era atât de puternic, încât ai fi spus că se vor lovi de un bloc, dintr-o clipă în alta, atât de aproape de acoperișul blocurilor zburau… Conform informațiilor găsite pe internet, dacă zboară la înălțimi de până la 100 de metri, aceste aparate sunt cu greu interceptate de radarele militare românești.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.