Coadă de mașini pe 7 kilometri, la intrarea în Bârlad dinspre Vaslui! UPDATE: ”Se montează rosturile de dilatație la poduri”, anunță directorul SDN Bârlad

0
3966

UPDATE ora 16.40: Ing. Gicu Maftei, directorul SDN Bârlad, a anunțat că se montează rosturile de dilatație la podurile de pe DE 581, în zona Simila, un proces complex, care implică folosirea unor adezivi speciali. ”Am asigurat planeitatea din zona podurilor, s-a turnat un strat nou de asfalt, iar acum se montează aceste rosturi de dilatație, pentru care se folosește un adeziv, ce necesită un timp pentru uscare. Vrem să iasă o lucrare bună, iar șoferii să fie mulțumiți. Se va lucra timp de mai multe zile, chiar și noaptea, pentru a termina lucrările de la toate podurile, cu aceste rosturi de dilatație. Ne cerem scuze participanților la trafic, pentru problemele create și cozile foarte mari”, a explicat dl. Maftei.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un cititor Vasluianul.ro ne-a trimis un filmuleț, realizat pe DE 581, la ieșirea din Bârlad spre Vaslui, în care se văd cozi de mașini pe kilometri întregi. Cititorul nostru ne-a spus că, în acest moment, coada de mașini de pe drumul european, mașini care doresc să intre în Bârlad, se întinde pe aproape 7 kilometri, dincolo de Pensiunea Mira. Coada de mașini s-a format din cauza lucrărilor de asfaltare din zona sensului giratoriu de la Simila.

Circulați cu răbdare și cu atenție!

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.