A făcut din comuna sa un colț de rai, în care îți este drag să locuiești! Acum, este ”primar de 6 stele”! Felicitări, domnule primar!

0
2258

A scris istorie în administrația județeană, atât prin ceea ce a realizat în posturile importante pe care le-a deținut de-a lungul anilor, cât și prin tenacitatea cu care a urmărit proiectele de dezvoltare ale comunei pe care o conduce, localitate care are acum apă, canalizare și gaze, exact ca la oraș. Vorbim de primarul comunei Lipovăț, Valerian Hriscu, cel căruia conducerea Asociației Comunelor din România (ACoR) i-a decerant trofeul ”Primar de 6 stele”.

O diplomă pe deplin meritată, pentru că, de-a lungul anilor, dl. Hriscu s-a implicat în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea comunei Lipovăț. Satele Lipovățului sunt, fără să greșim, cu nimic mai prejos de cartierele de la oraș, pentru că, peste tot, vei întâlni străzi asfaltate, instituții moderne, sală de sport, școli și grădinițe noi, case mari și frumoase. Mândria de a fi lipovițean a ajuns un brand, pe care primarul Valerian Hriscu l-a cultivat cu insistență în cei șase ani de mandat. Mulți locuitori din Vaslui s-au mutat cu casele și afacerile la Lipovăț, comuna devenită un colț de rai, după mulți, mulți ani de muncă ai edilului.

Ne bucurăm să avem un astfel de primar în județul Vaslui, un om de mare calitate. Felicitări, domnule primar Hriscu, pentru diploma primită, vasluienii sunt mândri cu astfel de personalități, care dezvoltă județul Vaslui!

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.