Hușeanul Ioan Dacu, ultimul drum din Belgia spre familia de acasă! Teribilul accident din Ungaria l-a răpit din mijlocul celor dragi!

0
7315

Sursa foto: Facebook Ioan Dacu, haon.hu

S-a aflat numele persoanelor care au murit sau au fost rănite în Ungaria, în teribilul accident produs duminică dimineața pe un drum național din țara vecină. Hușeanul Ioan Dacu se întorcea de la muncă din Belgia, însoțit de fiica sa și cei doi nepoței, de 4, respectiv 6 ani. Șoferul microbuzului, de loc din Todirești, a intrat în depășirea unui tractor care a ieșit în mod imprudent în drumul național. Șoferul din Todirești a încercat să evite impactul cu instalația de udare, transportată de tractor, și a pătruns pe contrasens, după ce microbuzul a agățat un furtun de la tractor. Șoferul maghiar, de pe mașina care circula regulamentar, a murit pe loc. O soartă la fel de dramatică a avut și hușeanul Dacu.

Sursă foto: animatie Stirile Pro Tv

Alți opt români au fost răniți, printre aceștia și nepoțul de 7 ani al lui Ioan Dacu, că și fiica acestuia. La 56 de ani, hușeanul s-a stins din viață, într-un mod absurd și de neînțeles. Ar fi trebuit să ajungă acasă duminică seara, după un an de muncă în Belgia. Se va întoarce, însă, într-un sicriu rece, plâns de un oraș întreg. Dumnezeu să-l ierte!

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.