Nu vă speriați, aceste elicoptere vor survola Vasluiul, în zilele de 14 și 20 iulie! Onor pentru Ziua Forțelor Aeriene Române!

0
2332

Reprezentantii Bazei 95 Aeriene Bacău au comunicat Primăriei municipiului Vaslui faptul că, în data de 20 iulie, de ziua Sfântului Prooroc Ilie Tesviteanul se sărbătorește, în fiecare an, Ziua Aviației Române și a Forțelor Aeriene.

Cu acest prilej, în zilele de 14 și 20 iulie a.c. cei din cadrul Bazei 95 Aeriene Bacău va executa zboruri de survolare a unor obiective din municipiul Vaslui cu elicoptere IAR 330, pentru a onora contribuția militarilor și civililor care lucrează în acest domeniu.

”Dorind să fie evitată apariția unor interpretări incorecte, Primăria municipiului Vaslui a fost rugată să informeze populația despre zborurile anterior menționate. Ne îndeplinim datoria de informare corectă a vasluienilor, având totodată convingerea că cetățenii municipiului nostru vor admira aeronavele care vor survola orașul în cele două zile”, se arata în comunicatul emis de Primăria mun. Vaslui.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.