Un infractor căutat în Europa a fost arestat la Tanacu! Era un temut agresor sexual în Anglia!

0
1776

În cadrul activităţilor operative desfăşurate zilele trecute, poliţiştii vasluieni au depistat un bărbat care figura urmărit internațional, în baza unui mandat european de arestare.

          În ziua de 18 septembrie,polițiștii Serviciului Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au căutat și depistat în comuna Tanacu, județul Vaslui, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din aceeași localitate.

     Pe numele acestuia, autoritățile judiciare din Scoția, Marea Britanie, au emis un mandat european de arestare, bărbatul fiind bănuit de săvârșirea de infracțiuni sexuale.

 Persoana sus-menționată a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, pentru dispunerea măsurilor legale.

CIYESTE si:

Ultima poză cu Valjean în viață! Nu bănuia că va muri, imediat ce s-a despărțit de fiica adorată și fosta soție, la aeroport!

A murit la doar 46 de ani, cu durere în suflet, după ce s-a despărțit de fiica adorată și de fosta soție, pe aeroportul de la Iași. În imaginea de mai sus, Constantin Neculae, poreclit Jean Valjean de Vaslui, zâmbește alături de bunul său prieten, taximetrist de o viață, Crocker, alături de care și-a dus […]

Print Friendly, PDF & Email

S-a deschis LIDL Cartier 13 Decembrie, Vaslui! Nicio promoție, dar oamenii s-au înghesuit prin magazin!

Cu cățel și purcel, cum se spune în popor, vasluienii s-au înghesuit la deschiderea celui de-al treilea supermarket LIDL, cel don zona 13 Decembrie, în zona Școlii 2. Au fost cozi imense la intrarea în magazin, mulți oameni sperând că vor prinde promoții la tigăi, ulei, zahăr sau alte alimente. Nicio promoție, numai că înghesuiala […]

Print Friendly, PDF & Email

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.