Dan Marian, noul președinte al ALDE Vaslui, reacție de totală nemulțumire: ”Pentru mine, Daniel Olteanu a fost o mare dezamăgire”

0
889

Demisia deputatului de Vaslui, Daniel Olteanu, din fruntea ALDE, la nivel național, a surprins pe toată lumea. La Vaslui, noul președinte al organizației județene ALDE, Dan Marian, vicepreședintele Consiliului Județean, constată că Olteanu nu a adus niciun plus de valoare partidului și spune că îl așteaptă un mandat greu, plin de provocări, cu obiective pe care le va depăși, alături de echipa care se va forma în jurul său.

La finele săptămânii trecute, în cadrul Biroului Executiv Național, s-a luat decizia de a-l numi, în fruntea organizației județene de la Vaslui, pe vicepreședintele ALDE de la Consiliul Județean, Dan Marian. O decizie firească, după ce Olteanu a anunțat că renunță la orice funcție în partid, alegând să demisioneze din fruntea ALDE. Ce urmează pentru acest partid, în plan județean?, l-am întrebat pe Dan Marian, într-un interviu acordat ziarului nostru.

Rep: Domnule proaspăt președinte ALDE, de la alegerea dvs în fruntea Consiliului Județean, acum doi ani, ați fost cam tăcut, în plan politic, nu ați avut ieșiri politice de niciun fel. Ce s-a întâmplat, în această perioadă, de ce ați fost reținut în a avea reacții, ca membru ALDE?

Dan Marian: Da, nu am făcut politică în acești doi ani, pentru că primul meu obiectiv a fost implicarea în administrația publică locală și, prin urmare, atât eu, cât și organizația de la Vaslui l-am susținut și delegat pe Daniel Olteanu să conducă partidul, la nivel național. Din păcate, pentru mine, ca și pentru alți membri de partid, Daniel Olteanu a fost o mare dezamăgire, eșecul său în plan politic a dus la demisia din funcția de președinte național al ALDE. Ca atare, după o îndelungă analiză, am hotărât să reiau activitatea politică, asumându-mi președinția organizației județene ALDE.

Rep: Nu este un mandat ușor, după cum spuneți, însă vă așteaptă o serie de provocări cărora va trebui să le faceți față.

Dan Marian: Este adevărat, însă provocările care mă așteaptă, ca președinte ALDE Vaslui, vor fi trecute cu bine, alături de echipa care se va forma alături de mine, sunt convins de asta. În perioada imediat următoare, mă voi concentra pe următoarele direcții de acțiune:

Continuarea și consolidarea parteneriatului politic cu președintele Dumitru Buzatu.

Refacerea grupului de consilieri județeni ALDE, încercând să-i aduc pe drumul cel bun pe consilierii ALDE Sorin Braniște și Dan Cain.

Susținerea, de la nivelul conducerii Consiliului Județean, a implementării cu succes a proiectelor celor cinci primari ALDE din județul Vaslui, respectiv primarii din comunele Vinderei, Perieni, Pogana, Puiești și Dragomirești.

Sprijin total pentru primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroș, astfel încât acest al doilea mandat să fie încununat de succes. Atrag atenția asupra faptului că voi fi un apărător al domnului primar Boroș, în fața tuturor atacurilor pe care adversarii săi le vor lansa, în mediul politic și social.

Cam acestea sunt obiectivele de început, desigur că vor veni și altele, veți afla despre ele pe parcursul mandatului meu.

Rep: Domnule președinte, ce mesaj aveți către organizațiile ALDE din teritoriu, către membrii și aleșii locali ai partidului, acum, la început de mandat?

Dan Marian: Îmi doresc refacerea din temelii a organizației județene ALDE, prin comunicarea permanentă și colaborarea cu toți membrii ALDE din județul Vaslui, cu toți aleșii locali, vor găsi la mine mereu ușa deschisă, pentru orice probleme vor întâmpina. Vom dezvolta organizațiile locale, în fiecare unitate administrativ-teritorială, astfel încât începutul anului 2024 să ne găsească pregătiți din punct de vedere politic pentru anul electoral ce va urma.

CITEȘTE și:

Ultima poză cu Valjean în viață! Nu bănuia că va muri, imediat ce s-a despărțit de fiica adorată și fosta soție, la aeroport!

A murit la doar 46 de ani, cu durere în suflet, după ce s-a despărțit de fiica adorată și de fosta soție, pe aeroportul de la Iași. În imaginea de mai sus, Constantin Neculae, poreclit Jean Valjean de Vaslui, zâmbește alături de bunul său prieten, taximetrist de o viață, Crocker, alături de care și-a dus […]

Print Friendly, PDF & Email

S-a deschis LIDL Cartier 13 Decembrie, Vaslui! Nicio promoție, dar oamenii s-au înghesuit prin magazin!

Cu cățel și purcel, cum se spune în popor, vasluienii s-au înghesuit la deschiderea celui de-al treilea supermarket LIDL, cel don zona 13 Decembrie, în zona Școlii 2. Au fost cozi imense la intrarea în magazin, mulți oameni sperând că vor prinde promoții la tigăi, ulei, zahăr sau alte alimente. Nicio promoție, numai că înghesuiala […]

Print Friendly, PDF & Email

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.