Noapte de foc pentru pompierii hușeni, o butelie a explodat într-o casă din satul Rășești, comuna Drânceni! O femeie a fost dusă cu ambulanța la Iași, în timpul nopții!

0
355

Secția de pompieri Huși a intervenit, noaptea trecută, cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat, pentru asigurare măsuri PSI, în urma exploziei unei butelii încărcate cu GPL, în satul Râșești,  comuna Drânceni. Din fericire, explozia nu a fost urmată de incendiu.

O butelie încărcată cu GPL, (cu o capacitate de 8 litri) a explodat în baia locuinței, în urma deflagrației un bărbat fiind rănit. Când au ajuns pompierii hușeni, au găsit o persoană răniță, cu arsuri în zona feței și a toracelui.

Pompierii au evacuat din locuință șapte butelii încărcate cu GPL. Imaginea din interior era ca după război: imobilul avea geamurile și ușile smulse, tavanul (din gips carton) din două camere fiind prăbușit.

Proprietara casei, în vârstă de 54 de ani, a suferit arsuri de gradul I, II și III pe o suprafață de 25 la sută din suprafata corpului. Victima a fost transportată de la Huși la Iași cu o ambulanță tip C2, de la SAJ Vaslui.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.