MINUNEA petrecută la Mănăstirea Mălinești! Icoana Maicii Domnului a făcut o minune, un om de afaceri din Vaslui împodobește, an de an, sfânta icoană!

0
1937

Sâmbătă, pe 1 octombrie, câteva mii de credincioși din toată Moldova vor veni la Mănăstirea Mălinești, pe dealurile Gârceniului, pentru a sărbători hramul mănăstirii, Acoperământul Maicii Domnului. Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, de la această mănăstire, îi va aștepta pe credincioși, împodobită cu cununi frumoase de flori. Puțină lume știe că, în urmă cu câțiva ani, Maica Domnului a rânduit pentru ca un credincios din Vaslui să întâlnească superba icoană de la Mănăstirea Mălinești, iar de atunci, an de an, minunea se repetă.

Ionel Sandu, managerul companiei Radical Grup Vaslui, a simțit că Dumnezeu l-a trimis la o florărie din Vaslui, în urmă cu doi ani, pentru a întâlni sfânta icoană de la Mălinești.

”Venisem să iau un buchet de flori, când ochii mi-au căzut pe o icoană mare, care o înfățișa pe Maica Domnului. Am întrebat vânzătoarea ce e cu icoana, mi-a spus că este de la Mănăstirea Mălinești și că urmează a fi împodobită cu flori, pentru hramul mănăstirii. Am spus că voi plăti eu împodobitul icoanei, cu tot ce mai era nevoie. Mi s-a spus prețul, 2.500 de lei, am plătit și am simțit că Dumnezeu și Maica Domnului au făcut ca eu să intru acolo.

Anul trecut, în 2021, am mers la aceeași florărie, să iau un buchet pentru acasă. Uitasem că urma hramul mănăstirii. Am intrat în florărie și, ca și în urmă cu un an, icoana se pregătea să fie împodobită. Mi-am spus, clar, că este un semn de la Dumnezeu. Am plătit și am discutat cu starețul mănăstirii ca, an de an, să mă ocup de împodobirea Icoanei Făcătoare de Minuni, pentru a-i mulțumi lui Dumnezeu și Maicii Domnului, pentru tot ce mi-au dăruit în viață”, a spus omul de afaceri.

În cursul zilei de vineri, Sfânta Icoană de la Mălinești va pleca, împodobită festiv, pentru hramul mănăstirii. Vor veni la hram credincioși din toată Moldova, PreaSfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, mulți preoți din județ. Pe dealul Mălineștiului, Maica Domnului va coborâ pentru a asculta toate dorințele credincioșilor. În multe cazuri, va face și minuni…

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.