Negreștenii primesc o veste URIAȘĂ, de la București! Primarul Cristi Rusu a semnat, astăzi, documentul de finanțare!

0
2197

Orașul Negrești va avea, în sfârșit, propria creșă, lucru cerut insistent de zeci și zeci de familii din oraș, care nu au unde să-și lase micuții, cât timp sunt la serviciu. Vestea a fost dată, astăzi, la prânz, de către primarul Cristi Rusu, care a mers la Ministerul Dezvoltării pentru a semna contractul de finanțare.

Obiectivul este finanțat prin PNRR și va fi o adevărată gură de oxigen pentru 40 de familii din oraș. Clădirea care va fi construită este de tip nZEB (near-Zero Energy Building): dotată cu panouri solare și fotovoltaice, izolată termic. Creșa va avea săli de joacă, dormitoare, sală pentru festivități, bucătărie și spălătorie proprie, cabinet medical și spații de joacă.

Extrem de fericit pentru că a trecut de acest pas, esențial în îndeplinirea obiectivului, primarul Negreștiului a mulțumit locuitorilor orașului pentru înțelegere, mai ales că este un obiectiv care va însemna o finanțare europeană de peste 2,2 milioane de euro.

”Orașul Negrești are finanțare europeană pentru construcția unei creșe cu 40 locuri.

Astăzi, la București, am semnat contractul de finanțare în valoare de 11.890.000 lei. Bani din fonduri europene 100% fără contributie proprie.

Mulțumesc pentru susținerea dumneavoastră!”, este mesajul edilului către locuitorii Negreștiului.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.