Polițiștii negreșteni au reținut trei bătăuși din Draxeni, Rebricea! Bețivanii au călcat în picioare un bărbat de 44 de ani!

0
988

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești, din cadrul Poliției Orașului Negrești, au reținut trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 43 de ani, din comuna Rebricea, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au documentat și probat activitatea infracțională a 3 bărbați, din localitatea Tufeștii de Jos, comuna Rebricea, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, în data de 25 septembrie 2022, în localitatea Draxeni, comuna Rebricea.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit faptul că, în data de 25 septembrie 2022, la ora 21.15, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, bărbații cercetați ar fi provocat scandal și ar fi agresat un alt bărbat, în vârstă de 44 de ani, din Draxeni, lovindu-l cu pumnii și picioarele.

Urmare a agresiunii, persoana vătămată a suferit vătămări corporale ce vor necesita 5-6 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

La data de 27 septembrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au luat față de cei trei bărbați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.