141 de cazuri de coronavirus, zero amenzi!

0
437
Advertisement

La nivelul județului Vaslui, conform datelor oficiale, sunt înregistrate 141 de cazuri confirmate cu noul coronavirus (71 de persoane internate în spital, decedate 11 persoane și 59 de persoane externate din spital).

Totodată, jandarmii vasluieni trebuie să monitorizeze 406 persoane aflate în carantină (340 de persoane aflate în carantină instituționalizată, 66 de persoane aflate în carantină la domiciliu), în timp ce 26 de persoane au carantinate în ultimele 24 de ore, adică au venit din focarele Covid 19 din Europa.

Peste 200 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, efective ale poliției locale și militari din cadrul Ministerului Apărării Naționale au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

Aceștia au verificat modul de respectare a măsurilor și interdicțiilor impuse (de izolare/carantinare/deplasare) în cazul a peste 233 de persoane. De asemenea, peste 65 de societăți comerciale/ PFA au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul Stării de urgență. Nu au fost aplicate sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea restricțiilor privind circulația.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui, pentru prevenirea și combaterea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus și pentru impunerea normelor legale în timpul Stării de urgență, în ultimele 24 de ore, a executat 51 de misiuni, a folosit 82 de efective, nu au fost aplicate sancțiuni.

Print Friendly, PDF & Email