Polițiștii și jandarmii vasluieni ies pe străzi, dar nu mai dau amenzi!

Echipajele de poliție și jandarmerie ies pe străzi în aceste ultime zile ale stării de urgență, însă nu au mai amendat nicio persoană. Numărul de persoane aflate în carantină este de 432 (366 în carantină instituționalizată, 66 de persoane carantinate la domiciliu), în timp ce cazuri confirmate cu noul coronavirus sunt 132 (57 internate în spital, 10 decedate, 65 externate din spital).

Pe 11 mai, peste 210 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, efective ale poliţiei locale și militari din cadrul Ministerului Apărării Naționale au verificat modul de respectare a măsurilor și interdicțiilor impuse (de izolare/ carantinare/ deplasare) în cazul a peste 100 de persoane.

De asemenea, peste 60 de societăți comerciale/ PFA au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul Stării de urgență.

Nu au fost aplicate sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea restricțiilor privind circulația.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui, pentru prevenirea și combaterea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus și pentru impunerea normelor legale în timpul Stării de urgență, în ultimele 24 de ore, a executat 53 de misiuni, a folosit 92 de efective, nu au fost constatate contravenții și nici nu au fost aplicate sancțiuni.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: