EVENIMENT: Invitație la iubire, cu Exquisite By Mira!

0
57

Imagineazăți următorul scenariu:

Azi este ziua nunții tale, amândoi sunteți mai fericiți și mai frumoși ca niciodată. Prietenii și familia vă sunt alături pentru a vă bucura împreuna de momentul vostru de magie. Totul arată impecabil. Inimile voastre bat din ce in ce mai puternic, iar zâmbetele nu vi se dezlipesc de pe față. Vă țineți strâns de mâna lângă o piscină superbă, o adiere vă mângâie chipurile, soarele se ascunde printre copaci, iar jurămintele voastre de credință răsună in liniștea naturii.

Nu e o secvență dintr-un film romantic, ci este chiar începutul poveștii voastre de iubire, la Exquisite By Mira”, anunță selecta pensiune Mira, din apropierea municipiului Bârlad.

“Tuturor ne place cum sună “în aer liber”. Tuturor ne place ideea de a ne adia vântu-n păr și de a simți aroma verii. Dansul pare a fi mult mai romantic intr-o curte plină de verdeața și lumini de stele.

Daca mai e și o piscina să oglindească tot, plus o mare lună ca o farfurie portocalie și binevoitoare… parcă altfel intră binecuvântarea peste nuntă.

Toate acestea le poți întâlni la Pensiunea Mira. Dispunem de o curte impresionantă, oportunitatea de amenajare a spațiului, libertatea de manifestare și îndeplinire a imaginii de vis a oricărui eveniment organizate aici, dar mai ales a nunților.

Piscina, de asemenea, conferă un cadru ideal pentru fotografii și pentru conturarea spațiului de vis.

Se simte ca si cum planeta s-a oprit in loc pentru mai bine de 40 de zile, dar la #Pensiunea Mira am continuat să ne perfecționăm, să gândim decoruri tematice pentru viitoarele evenimente.

Nunțile nu se amână des. Sunt #evenimente complicate în care investești bani, sentimente și timp. Când se întâmplă, de vină sunt motive personale, boală sau despărțire iremediabilă.

Pentru multe cupluri care aveau nuntile programate la Pensiunea Mira în lunile Aprilie, Mai și Iunie însă, ca și pentru alte cupluri din întreaga lume, nu a fost nimic personal.

Răspândirea rapidă a coronavirusului a forțat majoritatea statelor să ia măsuri de distanțare socială și să interzică adunările cu sute de persoane, apoi și pe cele cu zeci.

Noi am hotărât să plantăm câte un brad pentru fiecare nunta amânată anul acesta. Mirii vor găsi brăduțul lor în grădina noastră, care va fi etichetat cu numele lor și data în care trebuia să aibă loc evenimetul lor. Nimic nu subliniază mai răspicat “ pentru totdeauna“, decât un copăcel plantat. Chiar și distanțați putem fi mai aproape prin gesturi frumoase.

Cele mai multe cupluri aleg să amâne nunta. Asta înseamnă că ne sună și găsesc o nouă dată, într-un viitor care pare lipsit de pandemie.

Cele mai optimiste aleg toamna, majoritatea aleg 2021. Problema e că apoi, ca într-un puzzle, trebuie să potrivească și celelalte bucăți. Formația și DJ-ul trebuie să poată în noua dată, biserica să fie disponibilă, la fel și fotografii.

Suntem în continuare aici să realizăm petreceri minunate, așa cum am făcut până acum, însă, “pandemia“ asta ne obligă să devenim mai buni. {I, în tot acest timp, nu facem altceva decât să gândim petreceri mult mai frumoase, nunți fabuloase, așa cum e obiceiul la “Mira“.

Noi suntem mai mult decât optimiști și sperăm să fim “ ÎMPREUNĂ“ cât mai curând. Situația e mai complicată când depind și alții de tine. Angajații noștri sunt in șomaj tehnic. Vorbim aproape zilnic. Ne este dor de ceea ce făceam… dar, nu întotdeauna am știut ce să le spun pentru că nu știu nici cât va ține “starea de alertă“, nici când va fi primul eveniment, dar știu să le spun că fac tot posibilul să susțin o sală de evenimente fără evenimente. Pentru că sunt convinsă ca evenimentele ce vor urma aici vor fi și mai spectaculoase. Cu siguranță!

Nunțile, așa cum le știam, DEOCAMDATĂ au devenit imposibile. 

Oferind servicii de înaltă ținută, de-a lungul anilor am răspuns cu promptitudine solicitărilor, mai mult sau mai puțin convenționale.

În acest moment, prin serviciile proprii Pensiunea Mira ☆ ☆ ☆ ☆, precum și o selecție riguroasă de colaboratori din varii domenii conexe, avem certitudinea că am transformat multe vise – fie ele clasice sau inedite – în realitate.

Ne-au încredințat în totalitate reușita zilei celei mari nenumărate cupluri de miri, și pledăm vinovați, cu vot unanim, pentru promptitudine, flexibilitate si seriozitate.

Suntem încântați să te avem ca oaspete distins într-un loc elegant și special, la doar 15 de minute de Bârlad.

Sub motto-ul celor 5 P (“perfect, planning, prevents, pathetic, performance”).

High standards of beauty!

Evenimente unice

Oferind servicii de înaltă ținută, de-a lungul anilor am raspuns cu promptitudine solicitărilor, mai mult sau mai puțin convenționale. In acest moment, prin serviciile proprii Pensiunea Mira ☆ ☆ ☆ ☆ precum si o selecție riguroasă de colaboratori din varii domenii conexe:

Floral Design: Dada Flower,
Video: Dorin Hotnogu Films,
Foto: Tina Genovia,
Foto: Acidut,
Candy bar: Cofetaria VIP,
avem certitudinea că am transformat multe vise – fie ele clasice sau inedite – în realitate.
Ne-au încredințat în totalitate reușita zilei celei mari nenumărate cupluri de miri, și pledăm vinovați, cu vot unanim, pentru promptitudine, flexibilitate si seriozitate.

CURÂND ÎMPREUNĂ!!

[smartslider3 slider=”7″]

________________

Exquisite by Mira (Pensiunea Mira)

www.pensiunea-mira.ro

^40 (722) 401 604

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here