ȘTIRILE AMIEZII: PSD Bârlad pune tunurile pe primarul Boroș: “Ești nervos și spui prostii!”

Scandal politic cu asfaltarea a 20 de străzi din Bârlad. În timp ce primarul Boroș spune că este cea mai mare realizare a administrației sale și că PSD este partidul care s-a opus constant proiectelor de modernizare ale Bârladului, pesediștii lui Solomon susțin că edilul nu spune adevărul.

“ȘTIM CĂ TE DOARE PENTRU CĂ NU POȚI VINDE TOT BÂRLADUL FIRMELOR TALE DE CASĂ! Prin urmare n-au nicio legatură proiectele tale cu vânzări însumând zeci de hectare cu asfaltările străzilor.

Nu numai că NU S-AU OPUS CONSILIERII PSD, ba au votat astfel ca tu să zici azi că lucrezi!”, este reacția organizației condusă de deputatul Adrian Solomon.

“Nu spuneai dumneata că PSD-ul are majoritate în consiliu? Păi când vota bugetele tale și proiectul acesta, nu era tot majoritar împreună cu domnul Sârbu? Sau ești schizoid sau ai memorie scurtă?! DA!

PSD-ul ți-a dat bani, maestre! DA! În 2017, 2018 și 2019 bugetele au fost construite pentru autoritățile locale pe baza finanțării per capital.

Astfel, ai avut bugete mai mari cu 400 miliarde lei vechi în fiecare an al guvernării PSD.

Acum, zici că ți-a echilibrat Orban bugetul? Anul trecut în august aveai excedent bugetar de 600 miliarde lei vechi. Ai preferat să plătești credite eșalonate pe 20 de ani cu dobândă minimă, în loc să asfaltezi orașul! Ai mai mers pe Epureanu, pe Dragoș Vodă, pe Vasile Pârvan? SIGUR, NU!

Te lauzi cu ce fac PSD-iștii dintotdeauna! RUȘINE BOUROȘ!

PS: noi ne ținem de cuvânt și ne facem datoria față de bârlădeni în continuare!

I.C. Brătianu a fost asfaltată în 2004 de administrația Constantin Constantinescu. După 16 ani era momentul să o repari! Rămâne cum am stabilit, ești găina lui Creangă!”, este reacția organizației PSD din Bârlad.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: