Președintele PRO România Vaslui iese la atac: „Domnilor politicieni, vedeți-vă de partidele voastre!”

Se apropie alegerile locale și în comunele vasluiene este mare fierbere. Primarii actuali sunt tot mai luați la ochi de contracandidați, unii care vor să fie primari fac deja încălzirea prin jurul primăriilor, în timp ce politicienii de la județ „ară” satele și comunele în căutarea candidaților.

Cum se întâmplă de ceva timp, cu ceva timp înainte de declanșarea campaniei electorale, politicienii de la diverse partide din județul Vaslui îi momesc pe contracandidații văzuți bine prin comunități, însă care activează la alte partide, cerându-le să treacă la ei și să lase baltă proiectele politice deja începute.

Este cazul organizației județene PRO România, care s-a trezit cu candidați „furați” de partide aflate la guvernare sau de prin opoziție. Liderul județean al PRO România Vaslui, fostul deputat Dan Bordeianu, acuză pe față practicile unora dintre politicienii din județ.

„Vine domnul X de la PNL și îi propune candidatului nostru să nu mai meargă cu noi, să vină la ei, că au făcut ei nu știu ce proiect și îl scot primar.

Am văzut prin unele comune cum unii dintre cei care sunt deja la PRO România, deși erau consilieri locali, au fost trecuți pe linie moartă, pentru că nu sunt pe placul unui primar sau nu știu ce administrator.

Eu sunt un tip serios, și așa voi rămâne! Ce am discutat cu colegii mei de partid, va fi dus la bun sfârșit. Dar, atenție!, nu mai accept acest stil de a fura candidați, pentru că ești de la PNL sau nu știu ce partid.

În curând, dacă această situație continuă, voi prezenta nume și situații, pentru că știm tot ce se petrece în județ.

Mesajul meu către toți acești politicieni care s-au învățat doar să fure candidați de la alte partide este unul singur: Domnilor politicieni, vedeți-vă de partidele voastre, vedeți-vă de candidații voștri, nu mai umblați să furați candidați de la PRO România!

Noi am trecut deja prin filtrul alegerilor europarlamentare și prezidențiale, am obținut scoruri foarte bune, acum este timpul să demonstrăm oamenilor care și-au pus încrederea în noi că suntem oameni de cuvânt și vom duce la bun sfârșit ceea ce am promis.

Încetați cu racolările de membri de la PRO România, vedeți-vă de partidele voastre!”, este mesajul destul de dur al președintelui organizației județene.

„Veniți alături de noi, împreună facem o echipă puternică”

Președintele Dan Bordeianu are și un mesaj către vasluieni: „Noi suntem PRO România și ținem cu România. Îi așteptăm pe toți vasluienii care își doresc o altfel de politică, o politică a bunului simț, să vină alături de noi. Vom reuși, împreună, să facem o echipă puternică, pentru viitorul județului Vaslui”.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: