Lucrări în forță la Ștefan cel Mare, la viitoarea rețea de alimentare cu gaze

Un proiect mai vechi al primarului din comuna Ștefan cel Mare, Mihai Moraru, începe să prindă contur. Este vorba de alimentarea cu gaze naturale în satele Mărășeni, Ștefan cel Mare și Cănțălărești, proiect la care se lucrează de zor în aceste zile, de-a lungul drumului național Vaslui-Roman.

Numai în satul Mãrãseni, care a devenit la fel de modern ca un cartier de oraș, cu asfalt pe toate strãzile, apã și canalizare la fiecare casã, sunt în jur de 200 de familii care doresc gaze în gospodãrii.

Primarul Moraru spune cã va înfiinta un birou special în institutie, la care toti cei care doresc gaze se pot adresa, având asupra lor toate documentele cerute de lege, astfel cã documentatiile se vor trimite la operatorul de gaze.

Mai trebuie spus cã, pentru o familie din aceastã comunã care doreste sã aibã gaze în casã, costul pentru bransarea la retea este estimat la 1.500 de lei. Sã mai precizãm cã acest proiect a fost depus pe Fondul de Dezvoltare si Investitii, iar un ajutor substanțial a venit de la CJ Vaslui.

“Având în vedere că lucrările pentru aducțiunea de gaz sunt în plina desfasurare, cetatenii care au locuința in satele: Mărășeni, Ștefan cel Mare și Cantalaresti, situata la DN15D, (stanga-dreapta) în vederea încheierii contractului de distribuție gaze naturale, vor trebui să completeze o cerere tip cu anexele aferente.

Pentru acest lucru este nevoie de urmatoarele documente:

-copie act proprietate locuință

-copie act identitate

-nr. telefon.

Pentru operativitate, dosarele se întocmesc la primăria Stefan cel Mare, urmând a fi transmise zilnic la operatorul SC Gaz Est S.A”,

anunță primăria.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: