Sex oral și mângâieri pe organele sexuale, în chiliile Episcopiei Hușilor!

REVOLTĂTOR, LA MAXIM!… Fapte de o gravitate nebănuită s-au petrecut, ani de-a rândul, la adăpostul zidurilor groase de la Episcopia Hușilor.

Elevi de seminar agresați sexuali, mângâiați pe organele sexuale de către cei care trebuiau să fie duhovnicii lor, sex oral în tot felul de locuri întunecate – o scenă de film horror, pe care cu greu și-l vor putea scoate din minte enoriașii vasluieni.

Fapte traumatizante și pentru acei copii care și-au pierdut speranța într-o lume mai bună, agresați sexual de Onilă și Jitaru, doi călugări de joasă speță.

Sunt zeci de pagini incriminatoare la adresa celor doi abuzatori de minori, în rechizitoriul oficial.

„În perioada februarie – mai 2017, inculpatul Onilă Cornel, în calitate de profesor, ar fi supus, prin constrângere psihică, unor acte de natură sexuală, respectiv sărutări cu limba, mângâieri în zona organelor genitale, dezbrăcarea acestuia și sărutarea corpului, pipăirea, precum și gesturile de a-i lua mâna și de a i-o plimba pe organele sexuale ale inculpatului pe partea vătămată, minor la acea dată.

În perioada 19 – 23 mai 2017, același inculpat ar fi avut inițiative de a-i face sex oral persoanei vătămate, inițiative finalizate cu un astfel de act consumat, fapte comise prin constrângere psihică” (…).

În luna februarie 2017, inculpatul Jitaru Cristi Sebastian ar fi comis prin constrângere psihică acte sexuale asupra persoanei vătămate, respectiv mângâierea în zona organelor genitale, dezbrăcarea acestuia și sărutarea lui pe corp, pipăirea sa, supunerea sa în final, profitând de lipsa de reacție, pe fondul fricii, la efectuarea unui act sexual oral finalizat.

În perioada februarie – sfârșitul lunii mai 2017, inculpatul Jitaru Cristi Sebastian ar fi exercitat constrângeri psihice constante, prin amenințare cu diverse consecințe, pe persoana vătămată, pentru a o determina să suporte agresiunile sexuale la care era supusă de către inculpatul Onilă, cu scopul de a obține un material video, pe care plănuia să îl folosească împotriva celui din urmă”,

susțin judecătorii ieșeni.

Citește și: Destinul desfrânatului Onila de la luxul și șpăgile episcopale la o celulă rece de arest

De altfel, Jitaru ar fi forțat un elev să-i facă sex oral, susțin anchetatorii.

„În perioada 26 iunie 2015 – vara anului 2016, în baza unei rezoluții infracționale unice, inculpatul Jitaru ar fi săvârșit prin constrângere acte sexuale orale asupra unei alte persoane vătămate, minoră la acel moment”

Sunt fapte despre care presa de la Vaslui a scris, ani de-a rândul, însă nimeni nu a avut urechi să audă. Poate că măcar acum, în al 12-lea ceas, se va face dreptate pentru copiii violați și puși să facă acte de nedescris.

One thought on “Sex oral și mângâieri pe organele sexuale, în chiliile Episcopiei Hușilor!

  1. Sa sperăm că justiția va merge până la capăt ! Trebuie cercetați și complicii pe care i-am avut , mai ales cei din Sinod ! Mitropolitul Teofan și Patriarhul Daniel sunt și ei vinovați !

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: