Compania Radical Grup Vaslui premiază elevii de 10 de la bacalaureat!

GEST DE NOTA 10!… Gest frumos, unicat în județ, până acum, la nivelul firmelor private. Compania Radical Grup, unul dintre cei mai mari distribuitori de materiale de construcții de pe piața Moldovei, va oferi premii în bani elevilor care obțin media 10 la bacalaureat, examen care începe din 22 iunie.

„BAC 2020- RADICAL GRUP VASLUI susține PERFORMANȚA – Astfel, fiecare medie de 10 obținută de elevii din județul VASLUI participanți la BAC 2020 va fi premiată de firma RADICAL GRUP cu câte 500 de euro.

MULT SUCCES participanților și asteptăm să ne trimită rezultatele pe adresa de e-mail radicalgrup__at__icloud.com și noi le vom înmâna premiul promis la sediul firmei”,

a postat, seara trecută, pe pagina de Facebook, conducerea Radical Grup.

„Un gest foarte frumos. Felicitări conducerii acestei companii, ar fi frumos ca tot mai multe firme private să vină alături de noi, în astfel de gesturi. Le mulțumesc foarte mult, sunt sigură că vom avea elevi de 10 la bac, care vor primi premii”,

a spus, seara trecută, prof. Gabriela Plăcintă, inspectorul școlar general al județului Vaslui.

Anul trecut, nouă elevi din Vaslui, Bârlad și Huși au reușit să obțină media 10 la Evaluarea Națională, respectiv Bacalaureat. Performanțele elevilor de 10, au fost răsplătite anul acesta de către Ministerul Educației cu câte 1.000 de lei pentru absolvenții de gimnaziu, respectiv 3.000 de lei pentru cei de liceu. La festivitatea organizată în amfiteatrul Liceului ”Mihail Kogălniceanu”, anul trecut, în calitate de municipiu-gazdă, Primăria Vaslui a oferit buchete de flori premianților.

Dincolo de felicitări și urările de succes, oficialitățile le-au transmis elevilor să nu uite niciodată de unde au plecat și după finalizarea studiilor ani să revină la Vaslui pentru a contribui la dezvoltarea zonei. Felicitați au fost și dascălii care i-au pregătit pe elevii de excepție.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: