Vreți să lucrați în Poliția Vaslui sau la serviciile de informații? Acum e momentul!

0
69

GRĂBIȚI-VĂ, LOCURILE SUNT LIMITATE!… Inspectoratul de Politie Județean Vaslui, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfășoară activitatea de recrutare și selecție a candidaților pentru admiterea în instituțiile de învățământ superior și postliceal ale M.Ap.N. și Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”, care realizează formarea inițială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea 2020.

Numărul de locuri aprobate în anul școlar/universitar 2020-2021 la instituțiile de învățământ superior ale M.Ap.N. și S.R.I. și unitățile de învățământ postliceal ale M.Ap.N este de 136 de locuri pentru învățământ superior (ofițeri) – studii universitare de licență, învățământ cu frecvență, dintre care 35 la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” și 62 de locuri pentru învățământul postliceal (maiștri militari), învățământ cu frecvență, durata studiilor fiind de 2 ani.

Înscrierea candidaților se realizează în perioada 9 – 16 iunie, doar în zilele lucrătoare, între orele 9.00 și 15.00, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui (str. Hagi Chiriac, nr. 1, mun. Vaslui, jud. Vaslui).

Data limită pentru completarea dosarelor de recrutare cu fișă medicală și aviz psihologic pentru candidații înscriși pentru instituțiile de învățământ superior ale M.Ap.N. și S.R.I, precum și pentru unitățile de învățământ postliceal ale M.Ap.N. este de 23 iunie 2020.

Pentru a participa la concursul de admitere în instituțiile de învățământ superior ale M.Ap.N și unitățile de învățământ postliceal ale M.Ap.N, candidații trebuie să îndeplinească cumulativ anumite condiții legale și criterii specifice de recrutare care se găsesc în anunțul de concurs. Anunțul de concurs este afișat a sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui și se regăsește în format electronic pe și pe site-ul oficial al I.P.J. Vaslui: vs.politiaromana.ro, în secțiunea Carieră – submeniul Admitere.

Nu treceți de evaluarea psihologică, adio admitere!

Evaluarea psihologică a candidaților se realizează de către specialiști din cadrul Centrului de Psihosociologie al M.A.I., conform unei planificări postate pe pagina web vs.politiaromana.ro, în secțiunea Carieră – submeniul Admitere.

Pentru candidații care nu au promovat testarea psihologică, activitatea de recrutare încetează. La examinare participă doar candidații declarați „Apt psihologic”.

Candidații pot opta pentru una sau mai multe instituții de învățământ superior sau școli postliceale, în măsura în care graficele/calendarele concursurilor de admitere realizate de către instituțiile organizatoare permit participarea la probele de concurs.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!