Primarul Bârladului cere bârlădenilor să respecte legea, astăzi se deschide Parcul „Mihai Eminescu”

MESAJ CĂTRE BÂRLĂDENI… Dumitru Boroș, primarul municipiului Bârlad, a lansat, seara trecută, un apel către bârlădeni, prin care cere ca numărul celor care vor veni în parcul „Mihai Eminescu” să nu treacă de 500, așa cum spune legea.

„Având în vedere interesul foarte mare manifestat de cetățenii municipiului Bârlad în privința vizitării Parcului „Mihai Eminescu”, odată cu deschiderea oficială a acestuia, programată pentru ziua de duminică, 14 iunie 2020, de la ora 10.00, aducem la cunoștință publică faptul că accesul și staționarea în perminetrul amplasamentului se vor face strict cu respectarea în totalitate a normelor de siguranță sanitară valabile pentru perioada actuală.

Totodată, sfătuim persoanele care intenționează să viziteze parcul să respecte indicațiile și sugestiile personalului Poliției Locale Bârlad.

Este posibilă chiar o intrare eșalonată în incintă, pentru respectarea normelor legale de distanțare. Numărul de persoane care pot participa la eveniment în acest perimetru este de maximum 500. Parcul „Mihai Eminescu” va fi în permanență deschis publicului!

Vă mulțumim pentru înțelegere!”,

este mesajul primarului Boroș.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: